ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 23-24/11/2013 : ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΔΑΦΝΗ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ: * * * ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΑΥΡΟΥ-ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ: 0-1 * * * ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 1-2 * * * ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ: 1-1 * * * Α.Ο.Ν.Α.-ΑΡΣΕΝΑΛ ΒΑΡΗΣ:

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

ΔΙΚΑΙΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ

    Σάββατο πρωί, ήλιος με δόντια στις εγκαταστάσεις της "ΜΑΧΗΣ ΒΑΖΕΧΑ" και ο αγώνας των JUNIOR της "ΜΑΧΗΣ" με τον "ΦΟΙΒΟ ΒΑΡΗΣ" εξελίχθηκε σε παιχνίδι με ένα πρωταγωνιστή.

    Η "ΜΑΧΗ" ξεκάθαρα καλύτερη νίκησε με 7-0 και πήρε το τρίποντο χωρίς δυσκολία παρ' όλες τις φιλότιμες προσπάθειες των παιδιών του "ΦΟΙΒΟΥ" και την αλλαγή τακτικής του κόουτς στο β' ημίχρονο.
    Στα αρνητικά για την ομάδα μας οι "γκρίνιες" μεταξύ κάποιων παιδιών, ενώ στα θετικά είναι ότι αδιαφορώντας για το σκορ ο προπονητής έδωσε πολύ χρόνο σε όλα τα παιδιά της ομάδας. 

Για τον "ΦΟΙΒΟ" ο Μπόμπαν Στογιάνοβιτς κατέβασε τους εξής:
Νίκος Κ., Μιχάλης Σ., Τζιανκάρλο ( Γιώργος Δ.), Δημήτρης ( Γιώργος Κ.), Ντάνιελ, Πάρις ( Μιχάλης Κ.), Ντέμο, Αλέξανδρος, Νίκος Τ..

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

ΛΥΓΙΣΕ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ

    Σάββατο απόγευμα με την θερμοκρασία κοντά στο μηδέν ο "ΦΟΙΒΟΣ" έκανε ένα πολύ καλό 1ο ημίχρονο με δύο δοκάρια, χωρίς όμως να σκοράρει.
    Η "ΔΑΦΝΗ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ" στο 22ο λεπτό με ένα πέναλντι (?)  έσπασε την αδιαπέραστη ως τότε άμυνα του "ΦΟΙΒΟΥ" και έκανε το 0-1, σκορ με το οποίο έκλεισε το ημίχρονο.
    Στο δεύτερο ημίχρονο η "ΔΑΦΝΗ" έκανε το 0-2 στα πρώτα λεπτά κάνοντας το 0-5 να έρθει σαν φυσιολογική εξέλιξη της επικράτησης της.
    Η ομάδα μας στο 1ο ημίχρονο σε συνέχεια του αγώνα με τον "ΚΟΣΜΟ Β. ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ"  έδειξε ότι άρχισε να συνηθίζει να παίζει με μεγαλύτερα παιδιά με μοναδικό μειονέκτημα το χάσιμο της συγκέντρωσης όταν βρίσκονται πίσω στο σκορ.
    Ο Μπόμπαν Στογιάνοβιτς κατέβασε την ομάδα ως εξής:
Νίκος Κ., Βασίλης, Μιχάλης ( Τζιανκάρλο ), Δημήτρης, Ντάνιελ, Ντέμο, Πάρις (Γιώργος Κ. ),  Νίκος Τ. ( Γιώργος Δ. ), Αλέξανδρος.


Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑ ΚΑΙΡΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ "ΑΜΠΑΛΟΣ"

     Τελικά βρέθηκε ο νικητής της ψηφοφορίας των βετεράνων του αγώνα της Παρασκευής, του γνωστού καθιερωμένου εβδομαδιαίου ντέρμπι των γονιών των παιδιών του "ΦΟΙΒΟΥ".  
    Σε αντίθεση με τα παιδιά μας που τα χαρακτηρίζει η ευγενής άμιλλα και η συντροφικότητα, η ψηφοφορία ανέδειξε ότι στο επίπεδο των γονιών επικρατεί η ζήλια και οι ανορθόδοξες τακτικές.
    Έτσι ο ΗΛΙΑΣ ένας παίκτης που η ποδοσφαιρική του ευστροφία φτάνει σε επίπεδο Πελέ, η τεχνική του σε επίπεδο Μαραντόνα ανακηρύχθηκε σαν ο "ΑΜΠΑΛΟΣ" της Παρασκευής.
    Αν και είναι σίγουρο ότι όλοι οι άλλοι ζηλόφθονοι γονείς μέσα από αυτό τον τίτλο προσπάθησαν να μειώσουν την αξία του, υπάρχουν πληροφορίες ότι ο ΙΔΙΟΣ ψήφιζε ασταμάτητα τον εαυτό του πιστεύοντας στην άποψη "οποιαδήποτε δημοσιότητα, είναι καλή δημοσιότητα".
    Δεν θα πρέπει να ξεχάσω και τον ΛΑΜΠΡΟ που για μία μόνο ψήφο έχασε τον τίτλο από τον ΗΛΙΑ.
    Απογοητευμένος από την διαδικασία ο ΒΑΣΙΛΗΣ που ξεκίνησε σαν φαβορί αλλά έμεινε πίσω στην κούρσα της ανάδειξης του "ΑΜΠΑΛΟΥ", δήλωσε ότι θα απουσιάσει από την επίσημη βράβευση του ΗΛΙΑ.

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΝΙΚΗ

    Το ηλιόλουστο πρωινό της Κυριακής στην Ανθούσα, το σφύριγμα της λήξης του αγώνα " ΚΟΣΜΟΣ Β. ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ - ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ  0-0 "  έφερε ανάμικτα συναισθήματα στα παιδιά του "ΦΟΙΒΟΥ".
   
   Μια εκτός έδρας ισοπαλία απέναντι σε μια ομάδα, που στον 1ο γύρο μέσα στην Βάρη είχε κερδίσει με 0-3, φαντάζει μια μεγάλη επιτυχία.
    Επιτυχία που αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση, όταν εκτός από μια καλή ευκαιρία του " ΚΟΣΜΟΥ " στα πρώτα λεπτά, η ομάδα του "ΦΟΙΒΟΥ" ήταν αυτή που κέρδισε τις εντυπώσεις και θα μπορούσε να πάρει το "τρίποντο".


    Ο κόουτς Μπόμπαν έκανε αλλαγή στο αγωνιστικό σχήμα δίνοντας μεγάλη σημασία στο χώρο του κέντρου, προσπαθώντας να τον γεμίσει με τα ψηλότερα παιδιά ( Πάρις, Κωνσταντίνος, Ντέμο ), κίνηση που του έδωσε την πρώτη μπάλα και επικράτηση στο χώρο του κέντρου.
    Τα παιδιά που χρησιμοποίησε ο κόουτς είναι τα εξής :
Νίκος Κ., Βασίλης ( Γιώργος Κ .), Μιχάλης Σ., Δημήτρης, Ντάνιελ ( Αγαπητός ), Πάρις ( Νίκος Τ. ), Κωνσταντίνος ( Τζιανκάρλο ), Ντέμο, Αλέξανδρος ( Γιώργος Δ. ).