ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 23-24/11/2013 : ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΔΑΦΝΗ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ: * * * ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΑΥΡΟΥ-ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ: 0-1 * * * ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 1-2 * * * ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ: 1-1 * * * Α.Ο.Ν.Α.-ΑΡΣΕΝΑΛ ΒΑΡΗΣ:

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

"ΓΙΓΑΝΤΕΣ"

    Με μια ηρωική εμφάνιση, Σάββατο 9:15 το πρωί η ομάδα μας με μόλις δέκα παιδάκια έχασε 0-5 από τον πρώτο του ομίλου "ΦΟΙΒΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ".
    Ο κόουτς Μπόμπαν επικοινωνώντας από Σερβία με τον κόουτς Βασίλη (που τον αντικαθιστούσε) πριν τον αγώνα προσπάθησαν να στήσουν την ομάδα απέναντι στο φοβερό και τρομερό "ΦΟΙΒΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ".  Οι ιώσεις το κρύο και η απαράδεκτα πρωινή ώρα (09:00 ζέσταμα με 3 βαθμούς Κελσίου) έφεραν τον κόουτς Βασίλη να βρεθεί με μόλις δέκα παιδάκια (τα λιγότερα μέχρι σήμερα ήταν δεκατέσσερα) με τους μισούς "βασικούς" να απουσιάζουν.
   Όλοι περίμεναν ένα υπερβολικό αριθμό τερμάτων, αλλά οι μικροί "ΓΙΓΑΝΤΕΣ" - όπως τους φώναζε ο κόουτς Βασίλης - άντεξαν ένα ολόκληρο ημίχρονο δεχόμενοι μόνο ένα γκολ από λάθος της άμυνας και στο δεύτερο προσπάθησαν (με μια μόνο αλλαγή) να αντέξουν στην προσπάθεια της εξαιρετικής ομάδας της "ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ" να διευρύνει το σκορ. 
    Οι δέκα "ΓΙΓΑΝΤΕΣ" απέδειξαν ότι η δουλειά που γίνεται, αρχίζει να αποδίδει και στην καινούρια χρονιά οι 5-6 "βασικοί" θα έχουν πολύ περισσότερη βοήθεια από τον πάγκο της ομάδας.
    Για τον "ΦΟΙΒΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ" έχουμε ξαναπεί ... "RESPECT". 
    
Οι δέκα που κατέβασε ο κόουτς Βασίλης ήταν:
Νίκος Κ., Βασίλης, Μιχάλης Σ., Γιώργος Κ. ( Νίκος ), Τζιανκάρλο, Πάρις, Ντέμο, Γιώργος Α., Νίκος Τ..

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

ΤΟ ΠΑΛΕΨΑΝ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ

    Το μεσημέρι του Σαββάτου στο γήπεδο των "ΤΡΑΧΩΝΩΝ" η ομάδα των JUNIOR μας έχασε δίκαια με 4-0.


    Ο "ΦΟΙΒΟΣ" μπήκε στον αγώνα με κέφι και προσπάθησε να κοντράρει στα ίσα τους "ΤΡΑΧΩΝΕΣ" που όμως από τα μέσα του 1ου ημιχρόνου πήραν τα ινία του αγώνα, σκοράροντας δύο φορές στα τέλη του ημιχρόνου.
    Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα μας έδειξε να μην αντέχει την πίεση από τα μεγαλόσωμα παιδιά των "ΤΡΑΧΩΝΩΝ" και σε συνάρτηση με τις πολλές αλλαγές ( που καλώς έκανε ο κόουτς ) τα δύο ακόμα γκολ που δεχτήκαμε ήταν ότι καλύτερο θα μπορούσαμε να πάρουμε από αυτό το ημίχρονο.

    Η ομάδα που κατέβασε ο κόουτς ΣΤΟΓΙΑΝΟΒΙΤΣ ήταν :
Νίκος Κ., Βασίλης ( Γιώργος Κ.), Δημήτρης (κίτρινη κάρτα) ( Τζιανκάρλο ), Κωνσταντίνος, Ντάνιελ ( Αγαπητός ), Πάρις ( Νίκος ), Ντέμο, Νίκος Τ. (Γιώργος Α.), Αλέξανδρος ( Μιχάλης Κ.).


Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

"ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ"

    Σάββατο πρωί. Οι JUNIOR του "ΦΟΙΒΟΥ" νίκησαν σε φιλικό τον "ΠΑΝΙΩΝΙΟ" με 5-1.                                          
    Μετά την απόσυρση της ομάδας "ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ" από τη συνέχεια του τουρνουά, σύμφωνα με τον κανονισμό ο αγώνας καταχωρήθηκε υπέρ της ομάδας μας με σκορ 0-3.

    Έτσι δόθηκε η ευκαιρία για ένα φιλικό με μια ομάδα γεννηθέντων το 2001, που έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα μας - για πρώτη φορά φέτος - να κοντράρει τις δυνάμεις της απέναντι σε συνομήλικους αθλητές.
    Στο 1ο ημίχρονο ο Κωνσταντίνος με σουτ άνοιξε το σκορ, ο Ντέμο με προβολή έκανε το 2-0 καθώς και το 3-0 με μια από τις άπιαστες κεφαλιές του και το ημίχρονο έκλεισε με 4-0 με ένα σουτ του Μιχάλη Σ..
    Στο 2ο ημίχρονο ο κόουτς Μπόμπαν δεν ασχολήθηκε με το σκορ αλλά με την προσπάθεια να δώσει σε όλα τα παιδιά την δυνατότητα να πάρουν χρόνο σε ένα αγώνα που (για πρώτη φορά φέτος) η ομάδα μας είχε τον κυρίαρχο ρόλο.
    Το 5-0 έγινε με ένα σουτ του Μιχάλη Κ. και το τελικό 5-1 διαμορφώθηκε από ένα σουτ αθλητή του "ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ" στα τελευταία λεπτά.

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

ΗΤΤΑ ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΜΑ

    Σάββατο 8 Ιανουαρίου. Με ήττα μπήκε το 2011 σε ένα αγώνα που χαρακτηρίστηκε από την άνετη επικράτηση του "ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ" με 0-4 μέσα στο γήπεδο του "ΦΟΙΒΟΥ".

    Ο αγώνας στο α' ημίχρονο ήταν μοιρασμένος χωρίς καμιά από τις δύο ομάδες να δείχνει κάτι το ιδιαίτερο, με το "ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ" να είναι πιο τυχερό και να ανοίγει το σκορ με ένα αυτογκόλ του "ΦΟΙΒΟΥ".  
    Στο β' ημίχρονο το "ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ" μπήκε πιο δυνατά και σε συνδυασμό με τις πολλές αλλαγές του "ΦΟΙΒΟΥ" καθάρισε εύκολα το παιχνίδι τελειώνοντας τον αγώνα με 0-4.