ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 23-24/11/2013 : ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΔΑΦΝΗ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ: * * * ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΑΥΡΟΥ-ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ: 0-1 * * * ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 1-2 * * * ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ: 1-1 * * * Α.Ο.Ν.Α.-ΑΡΣΕΝΑΛ ΒΑΡΗΣ:

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΤΩΝ PLAY-OUT OI "JUNIOR 2000"

        Τριήμερο τελικών στο γήπεδο των "ΤΡΑΧΩΝΩΝ" για τους "JUNIOR 2000" του "ΦΟΙΒΟΥ" που την Πέμπτη παίζοντας κάτω από ασταμάτητη βροχή πέρασαν στον τελικό των PLAY OUT του "ΜΠΟΥΡΛΗΣ" νικώντας με χαρακτηριστική άνεση την "ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ" 6-2.
    Το Σάββατο 18 Ιουνίου με ακριβώς αντίθετο καιρό, κάτω από τον καυτό ήλιο η ομάδα του "ΦΟΙΒΟΥ" μπήκε στο γήπεδο με την φόρα από τον ημιτελικό και  έκανε τον τελικό εύκολη υπόθεση συντρίβοντας την ομάδα των "ΤΡΑΧΩΝΩΝ" με 6-0.

    Μετά τον τελικό έγινε η απονομή του κυπέλλου, που σήκωσαν ο Βαλεντίνο και ο άτυχος των τελικών Κυριάκος (έσπασε το χέρι του στην τελευταία προπόνηση), ο οποίος μπορεί να μην έπαιξε αλλά πρωτοστάτησε στους πανηγυρισμούς της ομάδας που κράτησαν για αρκετή ώρα.
    Ο κόουτς Βασίλης είδε την ομάδα του να αποδίδει τα μέγιστα στα κρίσιμα ματς, κάνοντας τον να παίρνει τους δύο αγώνες χωρίς κανένα άγχος.       
    
    Τα παιδιά που χρησιμοποίησε ο κόουτς ήταν τα εξής:
Παναγιώτης, Δημήτρης, Νίκος Τ., Βαλεντίνο, Ντέμο, Αετόρ, Πέτρος, Αιμίλιος, Αλέξανδρος (Νίκος, Νίκος Κ., Γιώργος, Αλέξανδρος, Βασίλης)

    Οι σκόρερ του ημιτελικού :  Αετόρ (3), Πέτρος (2), Δημήτρης.
    Οι σκόρερ του τελικού     :  Αιμίλιος (2), Ντέμο, Βαλεντίνο, Αετόρ, Πέτρος.


Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

ΠΡΟΣΩ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ...

    Με φουλ τις μηχανές οι "JUNIOR 2000" πέρασαν το Σάββατο και από το "ΜΟΣΧΑΤΟ" με σκορ 2-3 και περιμένουν την Τετάρτη τον αντίπαλο τους στον ημιτελικό των PLAY OUT του "ΜΠΟΥΡΛΗΣ".
    Η ομάδα του "ΦΟΙΒΟΥ" μπήκε πολύ δυνατά για να καθαρίσει τον αγώνα και μετά από δύο δοκάρια άνοιξε το σκορ με τον Αιμίλιο. 
    Ένα χαμένο πέναλντι για την κάθε ομάδα δεν άλλαξε το σκορ, που διαμορφώθηκε σε 0-2 για τον "ΦΟΙΒΟ" με ένα καταπληκτικό βολέ και πάλι από τον Αιμίλιο. 
    Στο δεύτερο ημίχρονο με το μυαλό των "JUNIOR" ήδη στον ημιτελικό το "ΜΟΣΧΑΤΟ" σε μια αντεπίθεση και ένα κόρνερ κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 και να βάλει τον "ΦΟΙΒΟ" σε περιπέτειες.
    Η ομάδα αφυπνίστηκε και άρχισε να πιέζει πάλι για την νίκη. Εκεί μίλησε το "κεφάλι" του Γιώργου που έκανε το 2-3 με καρφωτή κεφαλιά από κόρνερ και έστειλε τον "ΦΟΙΒΟ" στον ημιτελικό.
    Ο κόουτς Βασίλης φώναξε αρκετά για να καταφέρει να κρατήσει την ομάδα συγκεντρωμένη και μέσα στον αγώνα.