ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 23-24/11/2013 : ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΔΑΦΝΗ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ: * * * ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΑΥΡΟΥ-ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ: 0-1 * * * ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 1-2 * * * ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ: 1-1 * * * Α.Ο.Ν.Α.-ΑΡΣΕΝΑΛ ΒΑΡΗΣ:

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ...

    Έσπασαν τα δοκάρια το μεσημέρι της Κυριακής οι ομάδες των JUNIOR του "ΦΟΙΒΟΥ ΒΑΡΗΣ" και των "ΙΩΝΩΝ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ" χωρίς όμως να καταφέρουν να σκοράρουν, μένοντας έτσι στη λευκή ισοπαλία του 0-0. 
    
    
    Ένας αγώνας με άγρια ομορφιά με τις ευκαιρίες να διαδέχονται η μια την άλλη και τα δοκάρια να καρδιοκτυπούν τους παίκτες και τους θεατές του αγώνα.

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ... ΡΕΝΤΑ !!!

   Για άλλη μια φορά φέτος η τύχη γύρισε ... την πλάτη στους JUNIOR του "ΦΟΙΒΟΥ" καθώς για τρίτη φορά δέχθηκε γκολ στο 1ο λεπτό του αγώνα.   
  Παρ΄όλα αυτά η ομάδα μας δεν το έβαλε κάτω και προσπάθησε για την ισοφάριση.   
    
  Το 1ο ημίχρονο τελείωσε με 1-0 για τους πρωτοπόρους του ομίλου "ΤΡΑΧΩΝΕΣ".

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΕ ... ΑΣΠΡΟΠΡΟΣΩΠΟΥΣ

    Καινούργια ολόλευκη εμφάνιση για τους JUNIOR του "ΦΟΙΒΟΥ ΒΑΡΗΣ" και άνετη επικράτηση τους απέναντι στην "ΔΑΦΝΗ ΠΑΛ.ΦΑΛΗΡΟΥ" με 6-2, την Κυριακή το πρωί στο γήπεδο του "ΦΟΙΒΟΥ" στην Βάρη.    
   

    Ο κόουτς Ποπιέλα κατέβασε την ομάδα με το κλασσικό 3-4-1, με τρεις παίκτες να δοκιμάζονται σε θέσεις που είχαν να βρεθούν από την αρχή της περσινής περιόδου (Αγαπητός αριστερό μπακ, Πάρις αμυντικό χαφ, Μιχάλης αριστερό χαφ).

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

ΝΙΚΗ ΜΕ ΕΛΠΙΔΕΣ ...

    Ένα εύκολο πρωινό είχαν οι JUNIOR του "ΦΟΙΒΟΥ ΒΑΡΗΣ" το Σάββατο στο γήπεδο του "ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ", κερδίζοντας άνετα με 0-2.   
    
    Στην πρώτη εμφάνιση της κάτω από τις οδηγίες του νέου κόουτς ΓΙΑΡΟ ΠΟΠΙΕΛΑ, η ομάδας μας χωρίς να αποδώσει ιδιαίτερο ποδόσφαιρο κατάφερε να πάρει εύκολα την νίκη.