ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 23-24/11/2013 : ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΔΑΦΝΗ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ: * * * ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΑΥΡΟΥ-ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ: 0-1 * * * ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 1-2 * * * ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ: 1-1 * * * Α.Ο.Ν.Α.-ΑΡΣΕΝΑΛ ΒΑΡΗΣ:

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΧΡΟΝΙΑΣ ΜΕ ΤΡΙΠΟΝΤΟ

    Το πρωινό της Κυριακής η ομάδα των JUNIOR του "ΦΟΙΒΟΥ ΒΑΡΗΣ" πήρε την νίκη μέσα στο γήπεδο του "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΛΙΜΟΥ" με 0-3. 
   

   Η ομάδα που ο κόουτς Ποπιέλα κατέβασε - χρησιμοποιώντας τα παιδιά που είχαν μέχρι τώρα λιγότερο χρόνο συμμετοχής - μπήκε δυνατά, είχε καλή ανάπτυξη και στο 9ο λεπτό ο Κωνσταντίνος μαζεύοντας ένα βολέ του αντίπαλου τερματοφύλακα σούταρε απευθείας κάνοντας το 0-1.

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

ΑΝΤΙΟ ... ΑΤΥΧΙΑ !!!

 Σάββατο μεσημέρι οι JUNIOR του "ΦΟΙΒΟΥ" ήταν καλύτεροι από τα "ΣΟΥΡΜΕΝΑ" και πήραν την νίκη.
  Έστω κι αν χρειάστηκε να επιστρατεύσουν την "ΘΕΑ ΤΥΧΗ" που για πρώτη φορά τους επισκέφθηκε φέτος.   
  
       
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας προσπάθησε να παίξει καλό ποδόσφαιρο, έκανε καλούς συνδυασμούς με αρκετές ευκαιρίες αλλά έπεσε πάνω σε μια από τις πιο μεγαλόσωμες και δυνατές ομάδες του ομίλου και σε ένα χαρισματικό σέντερ φορ που με ένα καταπληκτικό γκολ στο 16΄ έβαλε τα "ΣΟΥΡΜΕΝΑ" μπροστά στο σκορ.

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

ΑΓΩΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ... ΝΕΥΡΟ

   Με καιρό που θύμιζε άνοιξη έγινε η αναμέτρηση της "ΘΥΕΛΛΑΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ" με τον "ΦΟΙΒΟ ΒΑΡΗΣ" την Κυριακή το μεσημέρι και τις βρήκε ισόπαλες με 1-1.

    Και οι δύο ομάδες δεν έκαναν την καλύτερη τους εμφάνιση και έτσι το 1-1 δείχνει να αντικατοπτρίζει την απόδοση των δύο ομάδων.