ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 23-24/11/2013 : ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΔΑΦΝΗ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ: * * * ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΑΥΡΟΥ-ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ: 0-1 * * * ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 1-2 * * * ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ: 1-1 * * * Α.Ο.Ν.Α.-ΑΡΣΕΝΑΛ ΒΑΡΗΣ:

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

ΚΑΙ ΟΙ 17 ... ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟΙ !!!

   Σάββατο πρωί οι "JUNIOR" του "ΦΟΙΒΟΥ ΒΑΡΗΣ" στο πρώτο ημίχρονο καθάρισαν στα γρήγορα το ματς με τον "ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ" και έτσι στο δεύτερο ημίχρονο ο κόουτς Ποπιέλα δοκίμασε πολλά σχήματα χρησιμοποιώντας και τους 16 αθλητές του "ΦΟΙΒΟΥ".

    Το σκορ άνοιξε στο 2ο μόλις λεπτό από κόρνερ του Νίκου Τ. από δεξιά και μια καρφωτή κεφαλιά του Ντέμου
    Στο 12ο λεπτό και πάλι με κόρνερ του Νίκου Τ. από αριστερά αυτή την φορά ο Ευθύμης διπλασίασε τα τέρματα του "ΦΟΙΒΟΥ".
    Και ο χορός των κόρνερ έκλεισε στο 16΄ για τρίτη φορά με εκτέλεση και πάλι από τον Νίκο Τ. από τα δεξιά αυτή την φορά και τον Μιχάλη να κάνει το 3-0.
    Στο 19΄ από τα δεξιά ο Πάρις συνδυάστηκε με τον Ευθύμη που βρήκε με σέντρα τον Αγαπητό ο οποίος με μια εξαιρετική προσπάθεια ανάμεσα στην άμυνα του "ΕΘΝΙΚΟΥ" έκανε το 4-0.
    Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 6ο λεπτό του 2ου ημιχρόνου όπου ο "ΕΘΝΙΚΟΣ" μείωσε σε 4-1 με δυνατό ευθύβολο σουτ μετά από σύγχυση στην άμυνα.  
    Σκορ που ο κόουτς του "ΦΟΙΒΟΥ" δεν προσπάθησε να διευρύνει, αλλά έδωσε χρόνο σε όλη την 17αδα και δοκίμασε πολλά σχήματα εν αναμονή των δύσκολων αγώνων που ακολουθούν.
      
    Η 17άδα που χρησιμοποίησε ο κόουτς Ποπιέλα ήταν η εξής:
Νίκος Κ., Βασίλης, Ντάνιελ, Ντέμο, Πάρις, Ευθύμης, Νίκος Τ., Αγαπητός, Μιχάλης (Κωνσταντίνος, Τζιανκάρλο, Γιώργος Κ., Κώστας, Στρατής, Ξενοφών, Ξαβιέ, Γιώργος Α.)
     
    

1 σχόλιο:

  1. ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΝΤΩΣ ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΕ ΣΩΣΤΑ.ΤΟ ΕΝΘΑΡΥΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΔΙΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΑΤΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΤΑ ΔΥΟ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ.ΠΑΝΤΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΝΟΔΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΑΡΟΠΟΙΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΟΣΟ ΕΜΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή