ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 23-24/11/2013 : ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΔΑΦΝΗ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ: * * * ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΑΥΡΟΥ-ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ: 0-1 * * * ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 1-2 * * * ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ: 1-1 * * * Α.Ο.Ν.Α.-ΑΡΣΕΝΑΛ ΒΑΡΗΣ:

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ !!!

    Χωρίς μεγάλο κόπο τα κατάφεραν το μεσημέρι του Σαββάτου οι ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ του "ΦΟΙΒΟΥ ΒΑΡΗΣ" απέναντι στον "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΛΙΜΟΥ" κερδίζοντας με 3-0. 
    

    Απέναντι σε μια καλή ομάδα που έπαιζε με πάθος και δύναμη η ομάδα του "ΦΟΙΒΟΥ" έπαιξε με κέφι, σοβαρότητα και υπομονή και μαζί με το βάθος που έδωσε ο κόουτς στην άμυνα κατάφερε να ελαχιστοποιήσει την επιθετική δεινότητα του ψηλού και γρήγορου σέντερ φορ του "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ".  



    Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε δυνατά με τις δύο ομάδες να κάνουν αρκετές ευκαιρίες προσπαθώντας να ανοίξουν το σκορ. 
    Ο "ΦΟΙΒΟΣ" κατάφερε να κάνει το 1-0 στο 19ο λεπτό με ένα μακρινό χτύπημα φάουλ από αριστερά όταν ο αρχηγός Νίκος Τ. την έστειλε συρτά στην απέναντι γωνιά του "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ" βοηθούμενος από την διστακτικότητα του τερματοφύλακα που μπερδεύτηκε από την κίνηση των παικτών του "ΦΟΙΒΟΥ".
    Στο 27ο λεπτό ο Ευθύμης άνοιξε στον Αγαπητό στα αριστερά που κινήθηκε στην γραμμη, γύρισε πάλι στον Ευθύμη που με ωραία κίνηση πλάσαρε τον τερματοφύλακα κάνοντας το 2-0.
    Στο 2ο ημίχρονο το ματς έχασε την ένταση του όταν σε καμιά στιγμή δεν έδειξε ότι θα μπορούσε να αλλάξει ο νικητής.
    Το τελικό "ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΛΙΜΟΥ  3-0" έγινε στο 20ο λεπτό όταν ο Κυριάκος μπήκε από τ΄ αριστερά και τροφοδότησε τον Παναγιώτη που πλάσαρε από κοντινή απόσταση.

    Ο κόουτς Γιάρο Ποπιέλα χρησιμοποίησε τους εξής:
Νίκος Κ., Βασίλης, Κωνσταντίνος Π., Ντάνιελ, Ντέμο, Λεωνίδας, Βαλεντίνο, Ευθύμης, Αγαπητός, Νίκος Τ. (C), Μιχάλης ( Γιάννης, Κωνσταντίνος Σ., Κυριάκος, Πάρις, Λουκάς, Φίλιππος, Κωνσταντίνος Λ., Ξενοφών )


4 σχόλια:

  1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΜΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΤΟ ΜΑΤΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΛΕΣ ΕΝΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ. Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΦΕΡΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗ ΡΟΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΤΑ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΗΚΑΝ ΕΥΚΟΛΑ. ΑΚΟΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΟΥΤΣ ΠΟΠΙΕΛΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΡΕΜΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΟΝΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια στα παιδιά και στον κόουτς Ποπίελα, έπαιξαν έξυπνα παρά τις δύσκολες και δυνατές φάσεις της αντίπαλης ομάδας. Το κάθε παιδί ήξερε να κρατήσει τη θέση του και άξιζαν την νίκη , Μπράβο!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπράβο στα παιδιά για άλλη μια φορά, δείχνουν ότι ευχαριστιούνται το παιχνίδι και αυτό περνάει και σε εμάς τους γονείς, επίσης ο προπονητής μας δεν φωνάζει όλη την ώρα, όπως άλλοι και νομίζω ότι έτσι δεν τους αγχώνει αλλά τους αφήνει πρωτοβουλίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΞΑΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ.ΑΚΟΜΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή