ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 23-24/11/2013 : ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΔΑΦΝΗ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ: * * * ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΑΥΡΟΥ-ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ: 0-1 * * * ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 1-2 * * * ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ: 1-1 * * * Α.Ο.Ν.Α.-ΑΡΣΕΝΑΛ ΒΑΡΗΣ:

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ... ΤΡΩΣ !!!

   Άτυχο αποτέλεσμα το πρωί του Σαββάτου για τους JUNIOR του "ΦΟΙΒΟΥ ΒΑΡΗΣ" που έχασαν με 3-1 από την "ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ" στο γήπεδο του "ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ" στον Άγιο Δημήτριο.       


   
    Ένας αγώνας που η εξέλιξη του αντικατοπτρίζει το γνωστό ποδοσφαιρικό ρητό "Όταν δεν βάζεις γκολ, θα το φας".

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

ΠΙΚΡΗ ΓΕΥΣΗ ...

    Με ανάμεικτα συναισθήματα έφυγε από τον Κορυδαλλό η ομάδα των JUNIOR του "ΦΟΙΒΟΥ ΒΑΡΗΣ" όπου έχασε με 3-0 από τον γηπεδούχο "ΑΕΤΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ" στον 1ο γύρο των PLAY OFF για την πρόκριση στους "8".  


    Η ομάδα του Κορυδαλλού μπήκε στους "16" των PLAY OFF με την μεγαλύτερη βαθμολογία από όλους τους ομίλους, σε αντίθεση με την ομάδα του "ΦΟΙΒΟΥ" όπου πήρε το τελευταίο εισιτήριο για τους "16".
    Στο παιχνίδι της Κυριακής όμως ο "ΦΟΙΒΟΣ" έδειξε πόσο πλασματική ήταν η θέση του στην κατάταξη και ποιες οι δυνατότητες της ομάδας έστω και μόνο με 12 παιδιά που είχε στην διάθεση του ο κόουτς.   

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

ΝΤΕΡΜΠΙ ΑΠΟ ... ΣΠΟΝΤΑ !!!

    Την Παρασκευή έκλεισε τις υποχρεώσεις της για την κανονική περίοδο του φετινού πρωταθλήματος η ομάδα των JUNIOR του "ΦΟΙΒΟΥ ΒΑΡΗΣ" κερδίζοντας εντός έδρας με 3-2 την ομάδα του "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΛΙΜΟΥ".



    Μια νίκη που στέλνει την ομάδα μας στην 6η θέση και στα PLAY OFF του πρωταθλήματος.