ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 23-24/11/2013 : ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΔΑΦΝΗ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ: * * * ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΑΥΡΟΥ-ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ: 0-1 * * * ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 1-2 * * * ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ: 1-1 * * * Α.Ο.Ν.Α.-ΑΡΣΕΝΑΛ ΒΑΡΗΣ:

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

ΛΥΓΙΣΑΝ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ !!!

   Δεν τα κατάφεραν την Κυριακή το μεσημέρι οι ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ του "ΦΟΙΒΟΥ ΒΑΡΗΣ" απέναντι στον γηπεδούχο "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΛΙΜΟΥ" και έχασαν με 4-1.  


   Με τον Ντέμο στον πάγκο με βαρύ διάστρεμμα, τον "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ" να έχει στην διάθεση του τρία τεράστια σε μέγεθος παιδιά και σε γήπεδο 9x9 η ομάδα έπαιξε πολύ ψυχωμένα στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν δεν άντεξε στο δεύτερο.  
  

    Με πολύ πάθος μπήκε η ομάδα του "ΦΟΙΒΟΥ" στον αγώνα και παίζοντας με πολύ δύναμη κατάφερε να κάνει κάποιες ευκαιρίες μέχρι το 18ο λεπτό όπου μετά από ένα κόρνερ του Νίκου Τ. από τα αριστερά ο Αιμίλιος χώθηκε στην αντίπαλη άμυνα και κατάφερε να ανοίξει το σκορ κάνοντας το 0-1.
  Στην συνέχεια η προσπάθεια του "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ" για ισοφάριση βρήκε απέναντι μια στιβαρή άμυνα που παιζόταν με βοήθειες από όλη την ομάδα.
   Στο δεύτερο ημίχρονο ο αγώνας κυλούσε αμφίρροπος μέχρι το 11' που μία απόκρουση στην άμυνα των γηπεδούχων έφερε την μπάλα στην περιοχή του "ΦΟΙΒΟΥ" που μια αμυντική ολιγωρία έδωσε την ευκαιρία στον "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ" να κάνει το 1-1.
    Η ισοφάριση έδωσε ώθηση στον "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ" που στο 14' κατάφερε με μια  σέντρα από δεξιά και όμορφο πλασέ να πάρει το προβάδισμα.
   Στην συνέχεια ο ρυθμός έπεσε μέχρι που στο 25ο λεπτό σε μια φάση διαρκείας έγινε το 3-1.
    Με ένα φοβερό σουτ στο 27' έξω από την περιοχή διαμορφώθηκε το τελικό "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΛΙΜΟΥ - ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ  4-1"

    Ο κόουτς Γιάρο Ποπιέλα είχε στην διάθεση του τους εξής:
Γιάννης Σ., Βασίλης, Νίκος Τ., Κωνσταντίνος Π., Ντάνιελ, Βαλεντίνο, Αγαπητός, Κωνσταντίνος Σ., Αιμίλιος, Ευθύμης (C), Κυριάκος ( Νίκος Κ., Παναγιώτης, Πάρις, Μιχάλης, Τζιανκάρλο, Λουκάς, Γιάννης Β, Κωνσταντίνος Λ.,Ξενοφών,  Φίλιππος, Γιώργος ) 

2 σχόλια:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ.ΔΕΝ ΧΑΣΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ. ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΛΑ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΤΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΞΙΖΕ Η ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΊΜΑΙ ΒΑΖΕΛΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΟΚΑΛΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή