ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 23-24/11/2013 : ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΔΑΦΝΗ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ: * * * ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΑΥΡΟΥ-ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ: 0-1 * * * ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 1-2 * * * ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ: 1-1 * * * Α.Ο.Ν.Α.-ΑΡΣΕΝΑΛ ΒΑΡΗΣ:

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

ΤΕΛΟΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ .. ΜΕ ΝΙΚΗ !!!

    Με το πρωινό ξύπνημα (09:00 έναρξη αγώνα) να είναι το δυσκολότερο κομμάτι  της τελευταίας αγωνιστικής, η ομάδα των ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ του ¨ΦΟΙΒΟΥ ΒΑΡΗΣ" δεν δυσκολεύθηκε να επιβληθεί εκτός έδρας της "ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΥΜΗΤΤΟΥ" με 0-6.  


   Με το μυαλό τους στην επόμενη φάση των PLAY OFF, η ομάδα μπήκε στον αγώνα με σιγουριά και χωρίς να πιεστεί κατάφερε να σκοράρει έξι φορές και να πάρει μια εύκολη νίκη.

   Στο πρώτο ημίχρονο ο "ΦΟΙΒΟΣ" είχε την υπεροχή από την πρώτη στιγμή αλλά έφθασε το 14' για να καταφέρει να ανοίξει το σκορ όταν από κόρνερ του Νίκου Τ. από δεξιά ο Αιμίλιος με προβολή έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.
    Στο 17' ο Ευθύμης άνοιξε στα αριστερά και ο Αγαπητός που ήρθε με δύναμη με ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 0-2.
  Με μια μακρινή μπαλιά πίσω από την σέντρα του Νίκου Τ. στο 27'  ο Κωνσταντίνος Σ.  βρήκε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι και με υποδειγματικό πλασέ έκανε το 0-3.
   Το σκορ του πρώτου ημιχρόνου έκλεισε στο 30ο λεπτό όταν ο Ευθύμης πήρε την μπάλα λίγο κάτω από την σέντρα, μπήκε κατά μέτωπο και φθάνοντας στο ημικύκλιο της περιοχής με αριστοτεχνικό σουτ έκανε το 0-4.
   Στο δεύτερο ημίχρονο μετά την σέντρα η μπάλα έφθασε στον Ντάνιελ που ξεκινώντας οκτώ συνεχόμενες πάσες και αλλαγή πλευράς για τους παίκτες του "ΦΟΙΒΟΥ" η μπάλα έφθασε στον Κυριάκο που πέρασε πάνω στη γραμμή στον Αγαπητό ο οποίος βρήκε τον Ευθύμη μέσα στην περιοχή που γύρισε την μπάλα στον επερχόμενο Κωνσταντίνο Σ. που από την κορυφή της περιοχής έστειλε την μπάλα στο "γάμα" κάνοντας το 0-5.
  Στο 14' ο Παναγιώτης έπαιξε το ένα δύο με τον Γιώργο και με διπλή προσπάθεια έκανε το τελικό "ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΥΜΗΤΤΟΥ - ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ  0-6".
   Στην συνέχεια η ομάδα έπαιξε ωραία μπάλα, έβγαλε συνδυασμούς αλλά δεν κατάφερε να διευρύνει το σκορ.
   
    Ο κόουτς Γιάρο Ποπιέλα χρσιμοποίησε τους εξής:
Γιάννης Σ., Βασίλης, Κωνσταντίνος Π., Ντάνιελ, Ντέμο, Νίκος Τ., Αιμίλιος, Κωνσταντίνος Σ., Αγαπητός (C), Ευθύμης, Παναγιώτης ( Κυριάκος, Τζιανκάρλο, Πάρις, Λουκάς, Γιώργος, Φίλιππος, Ξενοφών )



   

1 σχόλιο:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ. ΤΕΛΟΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ. ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑ ΕΝΑ ΚΟΜΑΤΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΞΑΝΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ.ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΕΦΟΡΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΗΘΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΝΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή