ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 23-24/11/2013 : ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΔΑΦΝΗ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ: * * * ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΑΥΡΟΥ-ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ: 0-1 * * * ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 1-2 * * * ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ: 1-1 * * * Α.Ο.Ν.Α.-ΑΡΣΕΝΑΛ ΒΑΡΗΣ:

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

ΑΓΩΝΑΣ ... ΓΙΑ ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ !!!

  Απόγευμα Σαββάτου με έντονες συγκινήσεις για τους ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ του "ΦΟΙΒΟΥ ΒΑΡΗΣ" που ξεκίνησαν την σειρά των PLAY OFF νικώντας εκτός έδρας τον "Α.Ο. ΥΜΗΤΟΥ" με σκορ 1-3.  



   Σε ένα αμφίρροπο αγώνα που η ένταση και η αγωνία κυριάρχησε, οι δύο ομάδες είχαν πολύ καλές στιγμές και μόνο στα τελευταία λεπτά μπόρεσε να ξεχωρίσει ο νικητής.

    Ο "ΦΟΙΒΟΣ" μπήκε στον αγώνα πολύ δυνατά και στο 2ο λεπτό ο Νίκος Τ. πέρασε από δεξιά κάθετη μπαλιά στον Κωνσταντίνο Σ. που έβγαλε καταπληκτική πάσα στην απέναντι πλευρά όπου ο επερχόμενος Αγαπητός με μονοκόμματο σουτ έστειλε την μπάλα στην κλειστή γωνία και το σκορ στο 0-1.
   Στην συνέχεια η ομάδα του "ΦΟΙΒΟΥ" πήρε τον έλεγχο του αγώνα, έκανε πολλές ευκαιρίες καθώς και ένα δοκάρι με τον Ευθύμη.
    Στο 16' όμως σε μια σέντρα από τα δεξιά ο φορ του "ΥΜΗΤΤΟΥ" χώθηκε στα καρέ του "ΦΟΙΒΟΥ" και με έξυπνη κεφαλιά έκανε το 1-1.
    Στην συνέχεια μέχρι το τέλος του 1ου ημιχρόνου ο "ΥΜΗΤΤΟΣ" πήρε τα πάνω του και ήταν η σειρά του να χάσει αρκετές ευκαιρίες.
    Στο 2ο ημίχρονο ο αγώνας ήταν αμφίρροπος μέχρι το 12ο λεπτό που σε μια βαθιά μπαλιά ο φορ του "Α.Ο. ΥΜΗΤΤΟΥ" χώθηκε στην αντίπαλη άμυνα και ο τερματοφύλακας του "ΦΟΙΒΟΥ" Γιάννης Σ. τον ανέτρεψε λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, με αποτέλεσμα να σώσει το βέβαιο γκολ αλλά να δεχθεί την κόκκινη κάρτα.
    Ο Παναγιώτης πήρε τα γάντια του τερματοφύλακα και ο αγώνας συνεχίστηκε με δέκα παίκτες για τον "ΦΟΙΒΟ".
    Στο 16ο λεπτό ο Νίκος Τ. έκανε κόρνερ από αριστερά και ο Ευθύμης βγήκε στο 1ο δοκάρι και με γυριστή κεφαλιά έκανε το 1-2.
    Από εκει και μετά ο "ΥΜΗΤΤΟΣ" ανέλαβε την πρωτοβουλία και μόνο με την ψυχραιμία των παικτών του "ΦΟΙΒΟΥ" και τις καίριες επεμβάσεις του Παναγιώτη δεν έγινε η ισοφάριση.
    Στο τελευταίο λεπτό ο Βαλεντίνο πάσαρε στον Αιμίλιο που ξεκίνησε μια κούρσα κάνοντας μια υπέροχη τρίπλα και έξω από την περιοχή έβγαλε υπέροχη ασίστ στον Λουκά που με ωραίο πλασέ έκανε το τελικό "Α.Ο. ΥΜΗΤΟΣ - ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ  1-3".

    Ο κόουτς Γιάρο Ποπιέλα κατέβασε την ομάδα ως εξής:
Νίκος Κ., Βασίλης, Κωνσταντίνος Π., Ντάνιελ (C), Ντέμο, Νίκος Τ., Αιμίλιος, Κωνσταντίνος Σ., Αγαπητός, Ευθύμης, Παναγιώτης ( Γιάννης Σ., Κυριάκος, Βαλεντίνο, Τζιανκάρλο, Πάρις, Λουκάς )


2 σχόλια:

  1. ΟΝΤΩΣ ΗΤΑΝ ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΧΑΝ ΑΓΧΟΣ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΡΙΧΤΗΚΕ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ. ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΕ 10 ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΓΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΔΑΤΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.Η ΑΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΗΤΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΟΥΝ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΑΝ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΛΗΓΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΛΕΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΗΡΕΜΗΣΑΝ.ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ήταν το μάτς της χρονιάς(μέχρι το επόμενο)!
    Που να δεις στην εξέδρα τι αγχος είχαμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή