ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 23-24/11/2013 : ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΔΑΦΝΗ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ: * * * ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΑΥΡΟΥ-ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ: 0-1 * * * ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 1-2 * * * ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ: 1-1 * * * Α.Ο.Ν.Α.-ΑΡΣΕΝΑΛ ΒΑΡΗΣ:

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

ΝΙΚΗ ΚΑΙ ... ΑΝΑΜΟΝΗ !!!

    Κυριακή πρωί στο γήπεδο του Βύρωνα ο αγώνας μεταξύ των ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ της "ΔΟΞΑΣ" και του "ΦΟΙΒΟΥ" βρήκε νικητή τον φιλοξενούμενο.  


    Σε ένα αγώνα που αν και σε κάποια σημεία του ήταν αμφίρροπος σε καμιά στιγμή δεν αμφισβητήθηκε ποιος ήταν το αφεντικό του αγώνα.   



   Στο πρώτο ημίχρονο ο "ΦΟΙΒΟΣ" άνοιξε το σκορ μόλις στο 5' όταν ο Κωνσταντίνος Σ. σούταρε από τα δεξιά, η μπάλα βρήκε ένα αμυντικό που της άλλαξε την πορεία και την έστειλε στα δίχτυα της "ΔΟΞΑΣ".
     Στην συνέχεια ο "ΦΟΙΒΟΣ" είχε τον έλεγχο του αγώνα, έκανε ευκαιρίες αλλά στο 21ο λεπτό ο σκληροτράχηλος σέντερ φορ της "ΔΟΞΑΣ" αφού αναστάτωσε ολόκληρη την αμυντική γραμμή του "ΦΟΙΒΟΥ" έκανε το 1-1.
   Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Κωνσταντίνος Σ. μπήκε από τα δεξιά και ανετράπει κερδίζοντας πέναλτι, που ο Ευθύμης το εκτέλεσε και έκανε το 1-2.
   Στο δεύτερο ημίχρονο ο "ΦΟΙΒΟΣ" έκανε την σέντρα, η μπάλα γύρισε υποδειγματικά και έφτασε στον Αγαπητό σε θέση έξω αριστερά που έστρωσε στον Αιμίλιο, αυτός σούταρε δυνατά, και ο Ευθύμης με τέλεια προβολή έκανε στο 11ο δευτερόλεπτο του ημιχρόνου το τελικό "ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ - ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ  1-3".
  Στο υπόλοιπο ημίχρονο ο κόουτς έκανε πολλές αλλαγές που απέδωσαν ικανοποιητικά χωρίς όμως να διευρύνουν τον δείκτη του σκορ.
    
    Ο κόουτς Ποπιέλα είχε στην διάθεση του τους εξής ποδοσφαιριστές:
Νίκος Κ., Βασίλης, Κυριάκος, Ντάνιελ, Ντέμο, Νίκος Τ., Κωνσταντίνος Σ.(C),  Αγαπητός, Αιμίλιος, Παναγιώτης, Ευθύμης ( Γιάννης Σ, Κωνσταντίνος Π., Τζιανκάρλο, Λουκάς, Ξενοφών, Γιώργος )


2 σχόλια:

  1. Μπραβο στην ομαδα σας παιξατε πολυ καλα και εχετε πολυ καλο επιπεδο και σαν ομαδα και χαρακτηρα των παιδιων.Σας ευχομαι καλη επιτυχια στη συνεχεια και παντα επιτυχιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια και την ομαδικότητα. Το πιο σημαντικό είναι να (συνεχίσει να)είναι μια παρέα που απολαμβάνει αυτό που κάνει. Τα αποτελέσματα είναι καλά για ψυχολογία αλλά όχι ως σκοπός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή