ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 23-24/11/2013 : ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΔΑΦΝΗ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ: * * * ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΑΥΡΟΥ-ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ: 0-1 * * * ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 1-2 * * * ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ: 1-1 * * * Α.Ο.Ν.Α.-ΑΡΣΕΝΑΛ ΒΑΡΗΣ:

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ... ΣΤΟΥΣ "8"

    Την Κυριακή 14 Απριλίου στον τελευταίο αγώνα των ομίλων των play off στο γήπεδο του "ΦΟΙΒΟΥ" οι ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ του "ΦΟΙΒΟΥ ΒΑΡΗΣ" βρέθηκαν αντιμέτωποι με την "ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ" σε ένα αγώνα που δεν έληξε ποτέ.   


   Στο ημίχρονο του αγώνα, ενώ το σκορ ήταν 1-1, μετά από έλεγχο των δελτίων των αθλητών, η "ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ" βρέθηκε να χρησιμοποιεί αθλητές χωρίς δελτία και έτσι ο αγώνας διακόπηκε.
    Στο αγωνιστικό κομμάτι οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν στο 3ο λεπτό όταν σε μια αντεπίθεση κέρδισαν πέναλτι και έκαναν το 0-1.
    Από αυτό το σημείο και μετά ο "ΦΟΙΒΟΣ" πήρε την πρωτοβουλία και αφού έχασε πολλές ευκαιρίες, στο 15' ο Αιμίλιος πήρε την μπάλα από την σέντρα και φθάνοντας έξω από την μεγάλη περιοχή σούταρε με το αριστερό και έστειλε την μπάλα στο χέρι ενός αμυντικού κερδίζοντας πέναλτι.
    Ο Ευθύμης που ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι έστειλε την μπάλα στην γωνία κάνοντας το 1-1.
   Στο υπόλοιπο του ημιχρόνου ο "ΦΟΙΒΟΣ" συνέχισε την πίεση κερδίζοντας πολλά κόρνερ και κάνοντας αρκετές ευκαιρίες.
   Άτυχος ο Αγαπητός που τραυματίστηκε σοβαρά στο 25΄ μετά από ένα τάκλιν. 
   Στο ημίχρονο οι μεγαλόσωμοι ποδοσφαιριστές της "ΔΟΞΑΣ" οδήγησαν τον Έφορο του "ΦΟΙΒΟΥ" Μάκη να ζητήσει από τον Διαιτητή την εξέταση των Δελτίων.
    Μετά από την απαράδεκτη συμπεριφορά του κόουτς της "ΔΟΞΑΣ" που έβριζε τους πάντες ( Κόουτς, Έφορο, Φιλάθλους )  ο έλεγχος έγινε και τότε φάνηκε γιατί όλες αυτές οι βωμολοχίες του αφού έλειπαν αρκετά δελτία από την ομάδα του "ΒΥΡΩΝΑ", πράγμα που οδήγησε στην διακοπή του αγώνα.

    Ο κόουτς Γιάννης χρησιμοποίησε τους εξής ποδοσφαιριστές:
Νίκος Κ., Βασίλης, Κυριάκος, Ντάνιελ, Ντέμο, Βαλεντίνο (C), Νίκος Τ., Αιμίλιος, Αγαπητός, Παναγιώτης, Ευθύμης ( Κωνσταντίνος Σ.)
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου