ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 23-24/11/2013 : ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΔΑΦΝΗ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ: * * * ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΑΥΡΟΥ-ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ: 0-1 * * * ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 1-2 * * * ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ: 1-1 * * * Α.Ο.Ν.Α.-ΑΡΣΕΝΑΛ ΒΑΡΗΣ:

Τρίτη 23 Απριλίου 2013

ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ...

    Την Κυριακή το μεσημέρι οι ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ του "ΦΟΙΒΟΥ ΒΑΡΗΣ" έχασαν εκτός έδρας από τους "ΤΡΑΧΩΝΕΣ" στον προημιτελικό των PLAY OFF του πρωταθλήματος, μένοντας έξω από την τελική τετράδα.   
  

   Η ομάδα του "ΦΟΙΒΟΥ" έχοντας στο ρόστερ της μόνο τέσσερα παιδιά του 2000 έπαιξε άλλον ένα αγώνα με το ηλικιακό μειονέκτημα, έχοντας απέναντι της μια ομάδα με παιδιά του 2000, μεγαλύτερα σε μέγεθος και δύναμη.
   Παρ' όλα αυτά πάλεψε στα ίσια το ματς, της ακυρώθηκε γκολ από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ και έχασε πολλές ευκαιρίες να σκοράρει.    


    Στο πρώτο ημίχρονο ο "ΦΟΙΒΟΣ" μπήκε δυνατά, πήρε το κέντρο και έκανε αρκετές προσπάθειες να ανοίξει το σκορ.
     Στο 14' ο Αιμίλιος μπήκε από αριστερά, έκανε σέντρα στην μικρή περιοχή με τον Παναγιώτη να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα και τον επόπτη να ακυρώνει το γκολ σαν οφσάιντ.
    Και ενώ ο "ΦΟΙΒΟΣ" συνέχιζε να ελέγχει το παιχνίδι, στο 18' από ένα λάθος της άμυνας του, ο φορ των "ΤΡΑΧΩΝΩΝ" έκλεψε την μπάλα και πλάσαρε τον Νίκο κάνοντας το 1-0.
  Τα παιδιά του "ΦΟΙΒΟΥ" δεν το έβαλαν κάτω και προσπάθησαν για την ισοφάριση.
   Στο 24' όμως με μια σέντρα από το πουθενά οι επιθετικοί των "ΤΡΑΧΩΝΩΝ" εκμεταλλευόμενοι τα λάθος μαρκαρίσματα βγήκαν μπροστά και έκαναν το 2-0. 
   Στο δεύτερο ημίχρονο οι "ΤΡΑΧΩΝΕΣ" προσπάθησαν να κρατήσουν μπάλα, ικανοποιημένοι από το σκορ ενώ οι του "ΦΟΙΒΟΥ" μην έχοντας την τύχη με το μέρος τους έκαναν ευκαιρίες χωρίς όμως να καταφέρουν να αλλάξουν το τελικό σκορ "ΤΡΑΧΩΝΕΣ - ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ  2-0". 

    Ο κόουτς Γιάρο Ποπιέλα κατέβασε την ομάδα ως εξής :
Νίκος Κ., Βασίλης, Κυριάκος, Ντάνιελ, Ντέμο, Βαλεντίνο, Νίκος Τ., Αιμίλιος (C), Κωνσταντίνος, Ευθύμης, Παναγιώτης ( Πάρις, Τζιανκάρλο, Ξενοφών, Φίλιππος )


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου