ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 23-24/11/2013 : ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΔΑΦΝΗ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ: * * * ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΑΥΡΟΥ-ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ: 0-1 * * * ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 1-2 * * * ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ: 1-1 * * * Α.Ο.Ν.Α.-ΑΡΣΕΝΑΛ ΒΑΡΗΣ:

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ...

    Δύσκολο πρωινό για τους ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ του "ΦΟΙΒΟΥ ΒΑΡΗΣ" το Σάββατο στο Μοσχάτο απέναντι στην ομώνυμη ομάδα όπου ηττήθηκαν με 2-0.  


  Ένας αγώνας που σημαδεύτηκε από το πρώτο γκολ του "ΜΟΣΧΑΤΟΥ" από καθαρή θέση οφσάιντ που κατά μεγάλο βαθμό έκρινε την έκβαση του αγώνα.    
  

   Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του "ΦΟΙΒΟΥ" μπήκε δυνατά προσπάθησε να παίξει καλό ποδόσφαιρο, δεν μπόρεσε όμως να δημιουργήσει ευκαιρίες απέναντι σε μια σκληροτράχηλη άμυνα με δύο πολύ γρήγορα μπακ που αναχαίτιζαν όλες τις πλαγιοκοπήσεις του "ΦΟΙΒΟΥ".
    Το "ΜΟΣΧΑΤΟ" έκανε κάποιες προσπάθειες με βαθιές μπαλιές, σε μια από τις οποίες και από καθαρή θέση οφσάιντ από το ύψος του πέναλτι έκανε στο 28ο λεπτό το 1-0.
   Στο 2ο ημίχρονο με τον κόουτς να κάνει κάποιες αλλαγές, η ομάδα έπαιξε πιο επιθετικά κάνοντας κάποιες ευκαιρίες.
   Στο 20ο λεπτό μετά από ένα κόρνερ και μια αναμπουμπούλα στην άμυνα του "ΦΟΙΒΟΥ" οι γηπεδούχοι σκόραραν διαμορφώνοντας το σκορ που ήταν και τελικό σε " Α.Ο. ΜΟΣΧΑΤΟ - ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ  2-0 "
    
    Ο κόουτς Γιάρο Ποπιέλα χρησιμοποίησε στον αγώνα τους εξής:
Νίκος Κ., Βασίλης, Κυριάκος, Ντάνιελ, Ντέμο, Βαλεντίνο, Αιμίλιος, Ευθύμης (C), Αγαπητός, Κωνσταντίνος Σ., Παναγιώτης ( Γιάννης Σ., Νίκος Τ., Πάρις, Γιάννης, Λουκάς, Ξενοφών, Φίλιππος ) 
    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου