ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 23-24/11/2013 : ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΔΑΦΝΗ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ: * * * ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΑΥΡΟΥ-ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ: 0-1 * * * ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 1-2 * * * ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ: 1-1 * * * Α.Ο.Ν.Α.-ΑΡΣΕΝΑΛ ΒΑΡΗΣ:

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

ΑΧ ... ΚΥΡΙΕ ΔΙΑΙΤΗΤΗ !!!

    Το Σάββατο στο γήπεδο του Κορυδαλλού οι ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ του "ΦΟΙΒΟΥ ΒΑΡΗΣ" έχασαν με 2-1 από τον "ΑΕΤΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ" μετά από ένα αγώνα που είχε  δύο ημίχρονα με διαφορετικό πρόσωπο και ένα διαιτητή που κατάφερε να αλλοιώσει το σκορ.   


    Έτσι μετά από ένα πρώτο ημίχρονο όπου ο "ΦΟΙΒΟΣ" είχε την απόλυτη υπεροχή με πολλές ευκαιρίες, δοκάρι, γκολ που λανθασμένα ακυρώθηκε, δύο καθαρά πέναλτι που δεν του δόθηκαν, κατάφερε με την "βοήθεια" του διαιτητή να προηγηθεί μόνο με 0-1.
    Στο δεύτερο ημίχρονο ο "ΑΕΤΟΣ" είχε την υπεροχή και κατάφερε να ανατρέψει το προβάδισμα του "ΦΟΙΒΟΥ", που τα λάθη του διαιτητή το κράτησαν τόσο χαμηλά.
    Όταν δε κάποιοι γονείς στο τέλος τον προέτρεψαν να δει τα λάθη του στο VIDEO του αγώνα, τους λοιδώρησε λέγοντας τους να το στείλουν στην Ε.Π.Ο.       
Στο πρώτο μέρος η ομάδα του "ΦΟΙΒΟΥ" έβαλε κάτω την μπάλα και έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο με το Γκέρσι μόλις στο 2' να χάνει καλή ευκαιρία.
    Στο 4ο λεπτό μετά από κομπίνα στο κόρνερ ο Αγαπητός κάνει σέντρα από δεξιά και ο Ντέμο με κεφαλιά από καθαρά καλυπτόμενη θέση σκοράρει, γκολ που ο διαιτητής ως δια μαγείας το ακυρώνει σαν οφσάιντ.
    Στο 6ο λεπτό σε μια γρήγορη αντεπίθεση ο Φίλιππος βγάζει μπροστινή μπαλιά στον Γκέρσι που μπαίνει στην περιοχή με δύο μπακ του "ΑΕΤΟΥ" να τον κάνουν "σάντουιτς" με τον διαιτητή να μην δίνει το καθαρό πέναλτι.
    Στο 8ο λεπτό ο Ευθύμης με φάουλ αρκετά έξω από την μεγάλη περιοχή στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
    Στο 12' ο Φίλιππος χάνει μεγάλη ευκαιρία μέσα από την μικρή περιοχή.
    Στο 13' από λάθος της η πρώτη ευκαιρία για τον "ΑΕΤΟ" που ο Βασίλης σώζει την τελευταία στιγμή.
    Στο 19ο λεπτό ο Αγαπητός βγάζει κάθετη μπαλιά, ο Γκέρσι μπαίνει στην περιοχή και το μπακ του "ΑΕΤΟΥ" του κλαδεύει τα πόδια, με τον διαιτητή πάλι να μην δίνει ολοκάθαρο πέναλτι.
    Στο 22' με κόρνερ ο Νίκος Τ. στέλνει την μπάλα στο πίσω δοκάρι και ο Παύλος με ωραία κεφαλιά κάνει το 0-1. (Ευτυχώς ο διαιτητής δεν κατάφερε να δει κάτι επιλήψιμο).
    Στα τελευταία λεπτά του πρώτου και μέχρι το 7' του δεύτερου ημιχρόνου το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο.
    Στο 7ο λεπτό όμως ο "ΑΕΤΟΣ" μετά από ένα μπάσιμο από δεξιά και μια αναμπουμπούλα στο κέντρο της άμυνας κατάφερε να φέρει το σκορ στα ίσα.
    Στο 12' οι γηπεδούχοι εκτέλεσαν κόρνερ από αριστερά και με σουτ από το κέντρο της άμυνας έγινε το τελικό "ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ-ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ 2-1".
    Στο υπόλοιπο μέρος του αγώνα ο "ΑΕΤΟΣ" είχε την υπεροχή χωρίς όμως να δημιουργήσει κλασσικές ευκαιρίες, εκτός δύο λεπτά πριν την λήξη του αγώνα που ο Νίκος Κ. αποσόβησε σουτ μέσα από την μικρή περιοχή.

M.V.P. του αγώνα ο Παύλος.

    Ο κόουτς Γιάννης Κρασώνης κατέβασε την ομάδα ως εξής:
Νίκος Καψάλης, Στρατής Δερεδίνης, Βασίλης Παναγόπουλος, Ντάνιελ Ντάιτσι, Ντέμο Ιορδανίδης, Νίκος Τσίμος, Ευθύμης Μπαμπούνης (C), Φίλιππος Μποντ, Αγαπητός Κράτσης, Γκέρσι Μπάρδι, Παύλος Πολίτης ( Κωνσταντίνος Παπαδήμας, Σότας Αρντίτ, Τζιανκάρλο Αγγελόπουλος, Νικολά Φουάτ )



      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου