ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 23-24/11/2013 : ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΔΑΦΝΗ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ: * * * ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΑΥΡΟΥ-ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ: 0-1 * * * ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 1-2 * * * ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ: 1-1 * * * Α.Ο.Ν.Α.-ΑΡΣΕΝΑΛ ΒΑΡΗΣ:

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

ΤΕΛΟΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ .. ΜΕ ΝΙΚΗ !!!

    Με το πρωινό ξύπνημα (09:00 έναρξη αγώνα) να είναι το δυσκολότερο κομμάτι  της τελευταίας αγωνιστικής, η ομάδα των ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ του ¨ΦΟΙΒΟΥ ΒΑΡΗΣ" δεν δυσκολεύθηκε να επιβληθεί εκτός έδρας της "ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΥΜΗΤΤΟΥ" με 0-6.  


   Με το μυαλό τους στην επόμενη φάση των PLAY OFF, η ομάδα μπήκε στον αγώνα με σιγουριά και χωρίς να πιεστεί κατάφερε να σκοράρει έξι φορές και να πάρει μια εύκολη νίκη.

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

ΝΙΚΗ ... ΧΩΡΙΣ ΚΟΠΟ !!!

    Πολύ εύκολα κατάφεραν οι ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ του "ΦΟΙΒΟΥ ΒΑΡΗΣ" να πάρουν την νίκη απέναντι στους πρώην "ORANJE" και νυν "ΛΑΥΡΑ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ" με 7-1.  


   Η ομάδα του "ΦΟΙΒΟΥ" παρ' όλη την ευρεία νίκη ήταν ασύνδετη και με την αντίπαλη ομάδα να μην βοηθά δεν κατάφερε να παίξει καλό ποδόσφαιρο.  

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

ΕΜΕΙΝΕ ΚΟΝΤΑ ...

    Με ανοιξιάτικο καιρό το μεσημέρι του Σαββάτου η ομάδα των ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ του "ΦΟΙΒΟΥ ΒΑΡΗΣ" μέσα στο γήπεδο της δεν δυσκολεύθηκε να επικρατήσει της "Θ.Ο.Π.Α.Α. ΑΛΙΜΟΥ" με 3-1, πλησιάζοντας την στον ένα βαθμό στον πίνακα της βαθμολογίας.   


    Με την ομάδα μας να μπαίνει αποφασισμένη να πάρει τον αγώνα το 2-0 του πρώτου ημιχρόνου ήταν δίκαιο και οι προσπάθειες της "ΘΟΠΑΑ" στο δεύτερο να το ανατρέψουν δεν είχαν αποτέλεσμα.