ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 23-24/11/2013 : ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΔΑΦΝΗ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ: * * * ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΑΥΡΟΥ-ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ: 0-1 * * * ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 1-2 * * * ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ: 1-1 * * * Α.Ο.Ν.Α.-ΑΡΣΕΝΑΛ ΒΑΡΗΣ:

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

ΝΙΚΗ ΚΑΙ ... ΑΝΑΜΟΝΗ !!!

    Κυριακή πρωί στο γήπεδο του Βύρωνα ο αγώνας μεταξύ των ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ της "ΔΟΞΑΣ" και του "ΦΟΙΒΟΥ" βρήκε νικητή τον φιλοξενούμενο.  


    Σε ένα αγώνα που αν και σε κάποια σημεία του ήταν αμφίρροπος σε καμιά στιγμή δεν αμφισβητήθηκε ποιος ήταν το αφεντικό του αγώνα.   


Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

ΔΙΚΑΙΗ ΗΤΤΑ ...

    Το Σάββατο το πρωί η ομάδα των ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ του "ΦΟΙΒΟΥ ΒΑΡΗΣ" έχασε στην φάση των PLAY OFF από τον "Α.Ο. ΜΟΣΧΑΤΟΥ" μέσα στην Βάρη με 0-5. 


  Μια δίκαιη ήττα, με την ομάδα του "ΜΟΣΧΑΤΟΥ" να παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο και παίρνοντας το κέντρο να φθάνει σε μια άνετη νίκη.  

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

ΑΓΩΝΑΣ ... ΓΙΑ ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ !!!

  Απόγευμα Σαββάτου με έντονες συγκινήσεις για τους ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ του "ΦΟΙΒΟΥ ΒΑΡΗΣ" που ξεκίνησαν την σειρά των PLAY OFF νικώντας εκτός έδρας τον "Α.Ο. ΥΜΗΤΟΥ" με σκορ 1-3.  



   Σε ένα αμφίρροπο αγώνα που η ένταση και η αγωνία κυριάρχησε, οι δύο ομάδες είχαν πολύ καλές στιγμές και μόνο στα τελευταία λεπτά μπόρεσε να ξεχωρίσει ο νικητής.