ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 23-24/11/2013 : ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΔΑΦΝΗ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ: * * * ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΑΥΡΟΥ-ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ: 0-1 * * * ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 1-2 * * * ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ: 1-1 * * * Α.Ο.Ν.Α.-ΑΡΣΕΝΑΛ ΒΑΡΗΣ:

Τρίτη 23 Απριλίου 2013

ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ...

    Την Κυριακή το μεσημέρι οι ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ του "ΦΟΙΒΟΥ ΒΑΡΗΣ" έχασαν εκτός έδρας από τους "ΤΡΑΧΩΝΕΣ" στον προημιτελικό των PLAY OFF του πρωταθλήματος, μένοντας έξω από την τελική τετράδα.   
  

   Η ομάδα του "ΦΟΙΒΟΥ" έχοντας στο ρόστερ της μόνο τέσσερα παιδιά του 2000 έπαιξε άλλον ένα αγώνα με το ηλικιακό μειονέκτημα, έχοντας απέναντι της μια ομάδα με παιδιά του 2000, μεγαλύτερα σε μέγεθος και δύναμη.
   Παρ' όλα αυτά πάλεψε στα ίσια το ματς, της ακυρώθηκε γκολ από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ και έχασε πολλές ευκαιρίες να σκοράρει.    


Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ... ΣΤΟΥΣ "8"

    Την Κυριακή 14 Απριλίου στον τελευταίο αγώνα των ομίλων των play off στο γήπεδο του "ΦΟΙΒΟΥ" οι ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ του "ΦΟΙΒΟΥ ΒΑΡΗΣ" βρέθηκαν αντιμέτωποι με την "ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ" σε ένα αγώνα που δεν έληξε ποτέ.   


   Στο ημίχρονο του αγώνα, ενώ το σκορ ήταν 1-1, μετά από έλεγχο των δελτίων των αθλητών, η "ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ" βρέθηκε να χρησιμοποιεί αθλητές χωρίς δελτία και έτσι ο αγώνας διακόπηκε.

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ...

    Δύσκολο πρωινό για τους ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ του "ΦΟΙΒΟΥ ΒΑΡΗΣ" το Σάββατο στο Μοσχάτο απέναντι στην ομώνυμη ομάδα όπου ηττήθηκαν με 2-0.  


  Ένας αγώνας που σημαδεύτηκε από το πρώτο γκολ του "ΜΟΣΧΑΤΟΥ" από καθαρή θέση οφσάιντ που κατά μεγάλο βαθμό έκρινε την έκβαση του αγώνα.    
  

Τρίτη 2 Απριλίου 2013

ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΤΩ ...

    Το Σάββατο το πρωί οι ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ του "ΦΟΙΒΟΥ ΒΑΡΗΣ" - αν και ξεκίνησαν τον αγώνα με το χειρότερο τρόπο - έδειξαν ότι είναι ομάδα με χαρακτήρα.  


   Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου όταν βρέθηκαν να χάνουν από τον "ΥΜΗΤΤΟ" με 0-2 δεν το έβαλαν κάτω και στο δεύτερο ημίχρονο κατάφεραν να ισοφαρίσουν το σκορ και από ατυχία δεν έφτασαν και στην νίκη.