ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 23-24/11/2013 : ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΔΑΦΝΗ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ: * * * ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΑΥΡΟΥ-ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ: 0-1 * * * ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 1-2 * * * ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ: 1-1 * * * Α.Ο.Ν.Α.-ΑΡΣΕΝΑΛ ΒΑΡΗΣ:

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

ΝΕΑ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Ανάρτηση από τον Nick Sam.
Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

   Κάτω από ιδανικές αγωνιστικές συνθήκες εξελίχθηκε ο αγώνας μεταξύ του  "ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ" και του "ΦΟΙΒΟΥ ΒΑΡΗΣ".
    Μόλις στο 5' ο "ΦΟΙΒΟΣ" είχε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όμως το καθαρό κατά την προσωπική μας άποψη γκολ ακυρώθηκε από τον διαιτητή, καθώς καταλογίστηκε επιθετικό φάουλ.
    Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με τον "ΦΟΙΒΟ" να διατηρεί την πρωτοβουλία στο χώρο του κέντρου αλλά το "ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ" να είναι αυτό που προηγήθηκε στο σκορ μετά από λάθος της άμυνας (που με αυτή μόνο την εξαίρεση κατά τα αλλά λειτούργησε άψογα).
    Στο δεύτερο ημίχρονο ο "ΦΟΙΒΟΣ" μπήκε δυνατά και κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια.  Μετά από δυνατό σουτ του Ιορδανίδη η μπάλα επέστρεψε στον Δασκαλάκη ο οποίος με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το 1-1.  



   Δεν έμελε όμως ο "ΦΟΙΒΟΣ" να μαζέψει τους πρώτους του βαθμούς καθώς παρά την άμεση αντίδραση και το πάθος του, το "ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ" ήταν αυτό που κατάφερε να εκμεταλευτεί τις ευκαιρίες διαμορφώνοντας το τελικό 2-1 λίγο πριν την λήξη παίρνοντας το τρίποντο.

    Η ομάδα του Μπόμπαν κατέβηκε ως εξής :
Νίκος Κ., Δημήτρης (Νίκος Μ., Τζιανκάρλο), Μιχάλης Σ., Βαλεντίνο (Πάρις), Ντάνιελ, Κωσταντίνος (Αετόρ), Ντέμο, Πέτρος (Αλέξανδρος, Γιώργος Κ ), Νίκος Τ. (Γιώργος Δ.).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου