ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 23-24/11/2013 : ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΔΑΦΝΗ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ: * * * ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΑΥΡΟΥ-ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ: 0-1 * * * ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 1-2 * * * ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ: 1-1 * * * Α.Ο.Ν.Α.-ΑΡΣΕΝΑΛ ΒΑΡΗΣ:

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

ΓΗΠΕΔΟ ... ΜΙΝΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ

     Κυριακή πρωί στο γήπεδο των "εκπαιδευτηρίων Κωστέα Γείτονα" η ομάδα του "ΦΟΙΒΟΥ" έχασε με 5-1 από την "ΚΩΣΤΕΑΣ-ΓΕΙΤΟΝΑΣ" στον τελευταίο αγώνα του ομίλου.
     Σε ένα "μίνι" γήπεδο (43μ. Χ 31μ. σχεδόν το μισό του 60μ. Χ 40μ. σύμφωνα με την προκήρυξη της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α.) ο αγώνας έδειχνε "διαφορετικός" τείνοντας περισσότερο σε αγώνα  5Χ5.



     Ο "ΚΩΣΤΕΑΣ-ΓΕΙΤΟΝΑΣ" άνοιξε το σκορ στο 4ο λεπτό μετα από μια λάθος συνεννόηση της άμυνας με τον τερματοφύλακα.
     Ο "ΦΟΙΒΟΣ" ανέβασε απόδοση και πιέζοντας κατάφερε στο 16ο λεπτό μετά από κόρνερ του Κωνσταντίνου να σκοράρει με μια όμορφη κεφαλιά του Αλέξανδρου κάνοντας το 1-1.
     Μια απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 18' και ένα γκολ από ριμπάουντ μετά από απόκρουση του Νίκου στο 22' έκαναν το 3-1 και έκοψαν κάθε απόπειρα του "ΦΟΙΒΟΥ" να μείνει στον αγώνα.
    Το δεύτερο ημίχρονο κύλισε με την "ΚΩΣΤΕΑΣ-ΓΕΙΤΟΝΑΣ" να έχει τα ινία του αγώνα πετυχαίνοντας δύο ακόμη τέρματα διαμορφώνοντας το τελικό 5-1.

    Και οι δύο ομάδες περνούν στην επόμενη φάση και περιμένουν για την προημιτελικούς (φάση των 8) τους αντιπάλους τους από τους άλλους ομίλους.

      Ο κόουτς Γιάννης Τζήμας κατέβασε την ομάδα του "ΦΟΙΒΟΥ" ως εξής :
Νίκος Κ., Βασίλης, Δημήτρης, Ντάνιελ, Πάρις, Ντέμο, Μιχάλης, Αλέξανδρος (Κωνσταντίνος, Γιώργος Κ., Γιώργος Δ, Τζιανκάρλο )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου