ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 23-24/11/2013 : ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΔΑΦΝΗ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ: * * * ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΑΥΡΟΥ-ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ: 0-1 * * * ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 1-2 * * * ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ: 1-1 * * * Α.Ο.Ν.Α.-ΑΡΣΕΝΑΛ ΒΑΡΗΣ:

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΑ ...ΤΡΙΠΟΝΤΟ !

    Μετά από συνεννόηση των δύο ομάδων ο αγώνας "ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ - ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ" - που είχε κατοχυρωθεί υπέρ του "ΦΟΙΒΟΥ" άνευ αγώνα - έγινε τελικά το απόγευμα της Πέμπτης, βρίσκοντας νικητή τον "ΦΟΙΒΟ" με 5-2.


    Το σκορ άνοιξε ο "ΦΟΙΒΟΣ" με γκολ του Μιχάλη μετά από μια φάση διαρκείας στα καρέ των "ΚΑΛΥΒΙΩΝ" και το 2-0 έγινε με σουτ του Αγαπητού από ασίστ του Νίκου Τ..
    Μετά το 2-0 η ομάδα μας χαλάρωσε και έτσι τα "ΚΑΛΥΒΙΑ" χτύπησαν με δύο φάουλ και έκλεισαν το ημίχρονο με 2-2.
    Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας χωρίς να αποδώσει ιδιαίτερο ποδόσφαιρο έκανε το 3-2 στο 8ο λεπτό με καταπληκτικό σουτ του Αλέξανδρου στο "γάμμα".
   Ο "mister fault" Κωνσταντίνος με κλασσικό χτύπημα φάουλ στο 13΄κλείδωσε την νίκη και το σκορ έκλεισε με μια όμορφη "λόμπα" του Νίκου Τ. από πολύ πλάγια θέση ένα λεπτό πριν την λήξη του αγώνα.
    Ο κόουτς Γιάννης εν αναμονή του αγώνα με την πρωτοπόρο του ομίλου "ΚΩΣΤΕΑΣ - ΓΕΙΤΟΝΑΣ" έκανε πολλές αλλαγές δοκιμάζοντας διάφορα σχήματα.

    Η ομάδα που κατέβασε ο κόουτς ήταν οι εξής:
Νίκος Κ., Ντάνιελ, Ντέμο, Δημήτρης, Κωνσταντίνος, Αλέξανδρος, Μιχάλης, Νίκος Τ. ( Πάρις, Αγαπητός, Βασίλης, Γιώργος Δ., Γιώργος Κ., Τζιανκάρλο )

        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου