ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 23-24/11/2013 : ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΔΑΦΝΗ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ: * * * ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΑΥΡΟΥ-ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ: 0-1 * * * ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 1-2 * * * ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ: 1-1 * * * Α.Ο.Ν.Α.-ΑΡΣΕΝΑΛ ΒΑΡΗΣ:

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Υπομονή & συγκέντρωση για μία ακόμη αγωνιστική.


   Ανάρτηση από τον Nick Samiotis. 

  Το πρωινό του Σαββάτου εκτυλίχθηκε στο γήπεδο της "ΘΟΠΑΑ ΑΛΙΜΟΥ" το Ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής μεταξύ της ομώνυμης ομάδας και του "ΦΟΙΒΟΥ ΒΑΡΗΣ".

    Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν χωρίς σοβαρές απουσίες και οι δύο προπονητές είχαν στη διάθεση τους σχεδόν όλο το roster
   Ο "ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ" ξεκίνησε αγχωμένος καθώς το αποτέλεσμα του αγώνα θα έκρινε και την πρώτη θέση του ομίλου για την αγωνιστική και ήταν η ευκαιρία του Φοίβου να περάσει μπροστά στη βαθμολογία.


  Μετά το πρώτο δεκάλεπτο η ομάδα βρήκε τα πατήματα της στο γήπεδο και ισορρόπησε και τον ρυθμό και την κατοχή. 
   Κατάφερε να ανοίξει στο σκορ στο  13ο λεπτό με τον Αιμίλιο όταν μετά από εξαιρετική σέντρα από κόρνερ του Νίκου (Τσίμου) και εκπληκτική κεφαλιά που έστειλε την μπάλα στην γωνία χωρίς να αφήσει πιθανότητα αντίδρασης από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
   Στα επόμενα λεπτά ακολούθησαν ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες. Η άμυνα του "ΦΟΙΒΟΥ" τοποθετημένη σωστά δεν παρουσίασε κενά και σε όλη την διάρκεια του αγώνα είχε καίριες επεμβάσεις. 
  Ο "ΦΟΙΒΟΣ" διπλασίασε τα τέρματα του στο 28΄ και πάλι με τον Αιμίλιο ο οποίος με μία δύσκολη προβολή κατάφερε να στείλει και πάλι την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. 
  Η πίεση ήταν συνεχής από την "ΘΟΠΑΑ ΑΛΙΜΟΥ" αλλά η υπομονή και η συγκέντρωση του "ΦΟΙΒΟΥ ΒΑΡΗΣ" που συνέχισε με αντεπιθέσεις να δημιουργεί ευκαιρίες και να έχει κατοχή του έδωσαν την ευκαιρία στο 18ο του δευτέρου ημιχρόνου σε μία κούρσα από τα αριστερά με τον Αγαπητό και με πλασέ κάτω από τα πόδια του αντίπαλου Goalkeeper να κάνει τρία τα τέρματα του και να κόψει τις όποιες βλέψεις του αντιπάλου έστω και για τον βαθμό της ισοπαλίας.    
  Εξαιρετική εμφάνιση από όλους του παίκτες της ομάδας και από τους τερματοφύλακες  Γιάννη και Νίκο που κατάφεραν να διατηρήσουν το "0" για την εστία τους έχοντας κάποιες πολύ καλές επεμβάσεις. 

    Ο κόουτς Γιάρο Ποπιέλα κατέβασε την ομάδα ως εξής:
Γιάννης Σ., Βασίλης, Κωνσταντίνος Π., Ντάνιελ (C), Ντέμο, Κωνσταντίνος Σ., Αγαπητός, Νίκος Τ., Αιμίλιος, Ευθύμης, Κυριάκος ( Νίκος Κ., Μιχάλης, Τζιανκάρλο, Πάρις, Νίκος, Λεωνίδας, Γιάννης, Λουκάς, Κωνσταντίνος Λ., Ξενοφών,  Κωνσταντίνος ) 


    

7 σχόλια:

  1. συγχαρητήρια στα παιδιά μας για την θαυμάσια εμφάνιση και το πολύ καλό τους παιχνίδι. Η ομάδα μας παίζει ωραία, καθαρά και έχει ομοιογένεια. Μας λείπει ο πανηγυρισμός τους στο τέλος (παιδάκια είναι στο κάτω -κάτω), αλλά σημασία έχει να διασκεδάζουν αυτό που κάνουν.
    Συγχαρητήρια και για το νέο συντάκτη-σχολιαστή, καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαρές και πανηγύρια αλλά και σοβαρότητα. Μία επισήμανση. Δεν πρ΄πεπει να πάρουν τα μυαλά μας αέρα. Μπορεί να περάσαμε όλα τα ντέρμπυ αλλά έχουμε ακόμα αγώνες. Πρέπει όλοι να διατηρήσουμε χαμηλούς τόνους και να επιβραβεύουμε τα παιδιά για την σοβαρότητα τους και όχι για τα αποτελέσματα. Συμφωνώ με τον Δικηγόρο. Μας λείπει ο πανηγυρισμός που είναι και μία εκτόνοση για τα ίδια τα παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΜΠΑΛΑ. ΟΜΩΣ ΜΕ ΣΩΣΤΑ ΣΤΗΣΙΜΑΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΑΜΕ. ΠΟΛΛΑ ΜΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΟΛΥ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ.ΑΚΟΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.ΑΚΟΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΟΟΥΤΣ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΘΕΣΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΣΤΟ site ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΝΟΜΙΖΩ ΒΟΗΘΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΤΡΕΛΛΟΣ ΜΠΑΜΠΑΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ Η ΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΔΕΝ ΑΠΕΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΧΑΜΗΛΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πιστεύω ότι επειδή τα παιδιά μας δεν είναι ποδοσφαιριστές αλλά μαθαίνουν ποδόσφαιρο, ας τα αφήσουμε να πιστεύουν ό, τι θέλουν αν αυτό τους ευχαριστεί, στο κάτω κάτω ΠΑΙΔΙΑ είναι (και εμείς οι χαζομπαμπάδες τους)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή