ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 23-24/11/2013 : ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΔΑΦΝΗ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ: * * * ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΑΥΡΟΥ-ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ: 0-1 * * * ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 1-2 * * * ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ: 1-1 * * * Α.Ο.Ν.Α.-ΑΡΣΕΝΑΛ ΒΑΡΗΣ:

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ... ΣΙΔΗΡΟΥ !!!

    Σάββατο μεσημέρι στο γήπεδο των "ORANJE" η ομάδα των ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ του "ΦΟΙΒΟΥ ΒΑΡΗΣ" κατάφερε να επιβληθεί επί της γηπεδούχου με 1-2, μετά από  μιά πραγματικά δύσκολη αναμέτρηση!  


    Η ομάδα των "ORANJE" αποδείχθηκε ... "πολύ σκληρή για να πεθάνει" και μόλις στο 27ο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου ο "ΦΟΙΒΟΣ" κατάφερε να την λυγίσει ...

    Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Βάρης παρότι είχε την πρωτοβουλία, δεν κατάφερε ν΄ανοίξει το σκορ αφού έπεσε πάνω σε μια σφικτή άμυνα με μεγαλόσωμα μπακ ένα τερματοφύλακα σε μεγάλη μέρα και τα ... δοκάρια !!!
    Παρ' ολίγο μάλιστα σε μια αντεπίθεση οι "ORANJE" να ανοίξουν το σκορ, αλλά ο τερματοφύλακας Νίκος Κ. με καίρια έξοδο αποσόβησε τον κίνδυνο.
    Στο δεύτερο ημίχρονο ο "ΦΟΙΒΟΣ" με την φόρα από το πρώτο μπήκε δυνατά και στο 2ο λεπτό μετά από μία σέντρα-σουτ του Κωνσταντίνου Σ. από τα δεξιά και την ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα ο Μιχάλης πήρε το ριμπάουντ και με κοντινή κεφαλιά άνοιξε το σκορ.
    Όμως οι "ORANJE" έκοψαν και πάλι την φόρα του "ΦΟΙΒΟΥ" όταν στο 4' με ένα ψηλοκρεμαστό φάουλ από αριστερά κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1.
    Σοβαρά και με πείσμα τα παιδιά του "ΦΟΙΒΟΥ" δεν το έβαλαν κάτω και μετά από συνεχή πίεση, στο 27ο λεπτό ο Ντέμο πήρε την μπάλα σε θέση έξω αριστερά και ντριπλάροντας τρεις αμυντικούς έστειλε την μπάλα συρτά στην δεξιά γωνιά του τερματοφύλακα που παρά την προσπάθεια του δεν κατάφερε να αποσοβήσει το τελικό  " ORANJE - ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ   1-2 ".

    Ο κόουτς Γιάρο Ποπιέλα είχε στη διάθεση του τους εξής ποδοσφαιριστές:
Νίκος Κ., Βασίλης, Κωνσταντίνος Π., Ντάνιελ, Ντέμο, Νίκος Τ., Κωνσταντίνος Σ., Αγαπητός, Αιμίλιος (C), Ευθύμης, Μιχάλης (Γιάννης Σ., Λεωνίδας, Πάρις, Λουκάς, Φίλιππος, Κωνσταντίνος Λ., Ξενοφών, Κωνσταντίνος)

   ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO TOY ΑΓΩΝΑ             
    

2 σχόλια:

  1. μπράβο για άλλη μια φορά στα παιδιά μας για μια αγχωτική νίκη με καινούργιες εμφανίσεις σε ένα πολύ βαρύ γήπεδο λόγω βροχής. Μπορώ να θυμηθώ πολλές ευκαιρίες χαμένες αλλά και ωραίους συνδυασμούς πράγμα που σημαίνει ότι τα παιδιά μαθαίνουν ποδόσφαιρο. Επίσης αυτό που θα θυμόμαστε είναι και οι ωραίες αμφιθεατρικές θέσεις που είχαμε εμείς οι γονείς για να παρακολουθήσουμε τον μεσημεριανό αγώνα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΝΙΚΗ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΠΕΙΣΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ ΚΑΜΨΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ.ΤΑ ΔΟΚΑΡΙΑ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΑ ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΧΑΙΡΟΜΟΥΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΒΛΕΠΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΧΑΡΗΚΑΤΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΛ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ VIP ΘΕΣΕΙΣ.ΑΚΟΜΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΓΟΝΕΑ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΑΘΟΣ ΕΒΡΙΖΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΑΠΕΔΩΣΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή