ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 23-24/11/2013 : ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΔΑΦΝΗ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ: * * * ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΑΥΡΟΥ-ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ: 0-1 * * * ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 1-2 * * * ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ: 1-1 * * * Α.Ο.Ν.Α.-ΑΡΣΕΝΑΛ ΒΑΡΗΣ:

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

ΗΤΤΑ ΣΟΚ !!!

     Το Σάββατο το μεσημέρι η ομάδα των ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ του "ΦΟΙΒΟΥ ΒΑΡΗΣ" δέχθηκε μια αναπάντεχη ήττα μέσα στο γήπεδο της από την "ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΥΜΗΤΤΟΥ" με 2-3.  


    Με την "ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ" να έχει 3 ισοπαλίες και 4 ήττες στην  σεζόν ο κόουτς Ποπιέλα ξεκίνησε τον αγώνα βάζοντας στην αρχική 11άδα αρκετά παιδιά που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής στους προηγούμενους αγώνες.

   Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα ήταν ασύνδετη και παίζοντας άτεχνα όχι μόνο δεν κατάφερε να δημιουργήσει ευκαιρίες αλλά στο 27' και 30' μετά από αμυντικές ολιγωρίες η ομάδα της "ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ" κατάφερε να σκοράρει δυο φορές.
    Στο δεύτερο ημίχρονο ο κόουτς άρχισε να βάζει στον αγώνα κάποιους από τους ποδοσφαιριστές που είχε κρατήσει στον πάγκο με αποτέλεσμα η απόδοση της ομάδας να ανεβαίνει.
    Έτσι στο 17' με απευθείας εκτέλεση φάουλ από αριστερά ο Ευθύμης μείωσε σε 1-2.
    Ο Ευθύμης πάλι στο 22' με κοντινό πλασέ μετά από σέντρα του Αγαπητού έκανε το 2-2.
    Δεν ήταν όμως αρκετό και έτσι ο "ΦΟΙΒΟΣ" συνέχισε να πιέζει βγαίνοντας όλη η ομάδα μπροστά με αποτέλεσμα στο 27' μετά από ένα ξαφνικό γέμισμα το δεξί εξτρέμ της "ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ" έφυγε μόνο του και πλασσάροντας έκανε το τελικό σκορ "ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΥΜΗΤΤΟΥ   2-3".

    Ο κόουτς Γιάρο Ποπιέλα χρησιμοποίησε τους εξής ποδοσφαιριστές:
Γιάννης Σ, Κωνσταντίνος Λ., Τζιανκάρλο, Ξενοφών, Κωνσταντίνος Π., Πάρις, Λεωνίδας (C), Νίκος Τ., Φίλιππος, Κωνσταντίνος Σ., Αρντίτ (Νίκος Κ., Ντέμο, Αιμίλιος, Ντάνιελ, Ευθύμης, Γιάννης, Αγαπητός, Λουκάς)



2 σχόλια:

  1. δυστυχώς αυτή η επιλογή (υποτίμηση του αντιπάλου που δεν είχαμε ξαναπαίξει) δεν βοήθησε ούτε τα παιδιά που ξεκίνησαν ούτε αυτά που μπήκαν στο β' ημιχρ.για λίγα λεπτά, και νομίζω αδικεί την συνολική προσπάθεια των παιδιών της ομάδας μέχρι σήμερα, τα οποία για πρώτη φορά ήταν τόσο στεναχωρημένα. Ελπίζω στο μέλλον να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΛΑ ΟΜΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΣΤΡΑΒΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή