ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 23-24/11/2013 : ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΔΑΦΝΗ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ: * * * ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΑΥΡΟΥ-ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ: 0-1 * * * ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 1-2 * * * ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ: 1-1 * * * Α.Ο.Ν.Α.-ΑΡΣΕΝΑΛ ΒΑΡΗΣ:

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

ΝΙΚΗ ΑΠΟ ... Τ΄ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

    Σαββάτο μεσημέρι κάτω από τον καυτό ήλιο που θύμιζε Αύγουστο, οι ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ του "ΦΟΙΒΟΥ ΒΑΡΗΣ" πήραν την εκτός έδρας νίκη από την "ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ" με σκορ 3-6 !   
    
  
    Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τον "ΦΟΙΒΟ" που κάτω από τον καυτό ήλιο και με την δυσκολία του γηπέδου (με πραγματικό γρασίδι) χωρίς να πιάσει ιδιαίτερη  απόδοση κατάφερε να πάρει το ματς χάρη στην αριστερή πτέρυγα που είχε κέφια  και δημιούργησε όλα τα γκολ.   


    Στο 40ο δευτερόλεπτο του 1ου ημιχρόνου ο Αιμίλιος με τρομερό σπριντ πήρε την μπάλα από τ΄αριστερά μπήκε και σούταρε στην κλειστή γωνία του τερματοφύλακα που δεν κατάφερε ν΄ αποφύγει το 0-1.
    Στο 9ο λεπτό και αφού έχασε αρκετές ευκαιρίες η "ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ" μετά από ένα λάθος της άμυνας κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1.
    Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος όταν στο 18΄ο Αγαπητός κάνοντας μια από τις γνωστές κούρσες του από τ΄αριστερά έβγαλε καταπληκτική πάσα στον Ευθύμη που από κοντινή θέση δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει και να κάνει το 1-2 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
    Στο δεύτερο ημίχρονο ο "ΦΟΙΒΟΣ" μπήκε δυνατά και στο 3ο λεπτό με δυνατό βολε ο Αιμίλιος ύστερα από δεύτερη ασίστ του Αγαπητού έκανε το 1-3.
    Ενώ φάνηκε ότι το μάτς τελείωσε, στη αμέσως επόμενη φάση μετά από μια σέντρα από τα δεξιά και σύγχυση στην άμυνα του "ΦΟΙΒΟΥ" οι παίκτες της "ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ" με προβολή έκαναν το 2-3.
    Και σαν να μην έφτανε αυτό, ένα λεπτό αργότερα και συγκεκριμένα στο 6ο, ο σέντερ φορ της "ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ" διεμβόλησε την άμυνα του "ΦΟΙΒΟΥ" και σουτάροντας όμορφα έστειλε την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα, φέρνοντας το μάτς στα ίσα.
    Εκεί όμως η ομάδα του "ΦΟΙΒΟΥ" έδειξε χαρακτήρα, δεν το έβαλε κάτω και στο 9ο λεπτό μετά από κόρνερ του Κωνσταντίνου Σ. από τ΄αριστερά και καρφωτή κεφαλιά του Μιχάλη πήρε πάλι το προβάδισμα με 3-4.
    Προβάδισμα που δεν ξανάφησε και κατάφερε να το μεγαλώσει στο 15΄ όταν ο Αιμίλιος κάνοντας κούρσα από τ΄αριστερά και αφού ξεφορτώθηκε ένα αμυντικό, σούταρε και με την βοήθεια ενός αντιπάλου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 3-5.
    Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 25ο λεπτό όταν ο Τζιανκάρλο πέρασε καταπληκτική ασίστ στον Ευθύμη που με υποδειγματικό πλασέ έκανε το τελικό σκορ "ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ   3-6".

    Ο κόουτς Γιάρο Ποπιέλα χρησιμοποίησε τους εξής παίκτες:
Γιάννης, Βασίλης, Κωνσταντίνος Π., Ντάνιελ, Ντέμο, Λούκας, Νίκος Τ., Ευθύμης, Αγαπητός, Αιμίλιος, Μιχάλης ( Νίκος Κ., Κωνσταντίνος Σ., Πάρις, Τζιανκάρλο, Ξενοφώντας, Κωνσταντίνος Λ., Αρντίτ, Φώτης )

3 σχόλια:

  1. ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΗΝ ΙΣΟΦΑΡΙΣΗ ΟΜΩΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΣΩΣΤΑ.ΟΝΤΩΣ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΙ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ Ο ΚΟΟΥΤΣ ΕΚΑΝΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕ ΑΥΤΟ.ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΡΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολλά μπράβο σε όλα τα παιδιά για την εμφάνιση και το όμορφο Σαββατιάτικο μεσημέρι που μας προσέφεραν
    η περσινή παρέα με τις απαραίτητες προσθήκες παίζει ωραία μας γεμίζει χαρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΔΥΟ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή