ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 23-24/11/2013 : ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΔΑΦΝΗ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ: * * * ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΑΥΡΟΥ-ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ: 0-1 * * * ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 1-2 * * * ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ: 1-1 * * * Α.Ο.Ν.Α.-ΑΡΣΕΝΑΛ ΒΑΡΗΣ:

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

ΣΟΒΑΡΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ !!!

   Το Σάββατο το μεσημέρι οι ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ του "ΦΟΙΒΟΥ ΒΑΡΗΣ" μέσα στο γήπεδο τους εμφανίστηκαν πολύ σοβαροί και νίκησαν τους "ΤΡΑΧΩΝΕΣ" με 2-0.


     Με τον κόουτς να δίνει έμφαση στο κέντρο ο "ΦΟΙΒΟΣ" μπήκε δυνατά και από το πρώτο ημίχρονο καθάρισε τον αγώνα.  


    Η ομάδα του "ΦΟΙΒΟΥ" κάνοντας ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, με συνεχές πρεσσάρισμα, πήρε το κέντρο κι έκλεισε τους "ΤΡΑΧΩΝΕΣ" στα καρέ τους. Μετά από αρκετές ευκαιρίες στο 13΄ ο Ντέμο τροφοδότησε από το χώρο του κέντρου τον Αιμίλιο που μέσα από την περιοχή κι αριστερά σούταρε στην απέναντι γωνία και αφού η μπάλα βρήκε το δοκάρι καρφώθηκε στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.
    Όλο το υπόλοιπο ημίχρονο κύλησε με τον ίδιο ρυθμό με τον "ΦΟΙΒΟ" να έχει τον έλεγχο και τις ευκαιρίες. Μια μόνο από αυτές καρποφόρησε όταν ο Αιμίλος αφού πήρε από τον Αγαπητό έκανε μια κούρσα από τ΄αριστερά μπήκε από πολύ πλάγια στην περιοχή κι έστειλε την μπάλα στην κλειστή γωνία κάνοντας το 2-0.
   Στο δεύτερο ημίχρονο, λίγο ο εφησυχασμός λίγο οι πάρα πολλές αλλαγές που έγιναν έδωσαν το δικαίωμα στους "ΤΡΑΧΩΝΕΣ" να ισορροπήσουν τον αγώνα και να προσπαθήσουν να μειώσουν το σκορ. Προσπάθειες όμως που βρήκαν απέναντι τους ένα αποφασιστικό Γιάννη που όποτε χρειάστηκε είχε τις καλύτερες επιλογές, με αποτέλεσμα το τελικό σκορ να παραμείνει στο "ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ - Α.Ο. ΤΡΑΧΩΝΕΣ   2-0 ".

    Ο κόουτς Γιάρο Ποπιέλα χρησιμοποίησε τους εξής ποδοσφαιριστές:
Γιάννης Σ., Βασίλης, Κωνσταντίνος Π., Ντάνιελ, Ντέμο, Πάρις, Κωνσταντίνος Σ., Αιμίλιος (C), Ευθύμης, Αγαπητός, Κυριάκος ( Νίκος Τ., Τζιανκάρλο, Μιχάλης, Λουκάς, Λεωνίδας, Φίλιππος, Ξενοφών, Κωνσταντίνος Λ., Κωνσταντίνος, Φώτης )

             

3 σχόλια:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩΣΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΥΤΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΚΛΗΡΟ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΨΥΧΗ.ΑΝ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΑΙΞΑΝ ΜΕ ΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΘΑ ΣΥΝΟΨΙΖΑ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ : ONE FOR ALL AND ALL FOR ONE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νομίζω ότι ήταν από τισ πιο σοβαρές εμφανίσεις της ομάδας. Πολύ συμπαγής σε όλες τις γραμμές. Βελτιωμένη αμυντική λειτουργία με αλληλοκαλύψεις, καθαρό κέντρο με προσαρμογές και βοήθειες στις αμυντικές λειτουργίες και εξαιρετικές πλευρές. Πρωταγωνιστικό ρόλο βέβαια έπαιξαν και οι φίλαθλοι που έδωσαν δύναμη και πάθος στην ομάδα! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή