ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 23-24/11/2013 : ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΔΑΦΝΗ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ: * * * ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΑΥΡΟΥ-ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ: 0-1 * * * ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 1-2 * * * ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ: 1-1 * * * Α.Ο.Ν.Α.-ΑΡΣΕΝΑΛ ΒΑΡΗΣ:

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

ΒΡΟΧΗ ... ΤΑ ΓΚΟΛ !!!

    Εύκολο πρωινό Κυριακής για τους ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ του "ΦΟΙΒΟΥ ΒΑΡΗΣ", που  συνέτριψαν μέσα στο Λαύριο τον "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΛΑΥΡΙΟΥ" με σκορ 0-11.  
         
 
   Ο αγώνας δεν χρίζει ιδιαίτερης κριτικής καθώς η ομάδα του "ΦΟΙΒΟΥ" υπερτερούσε σε όλες τις γραμμές και σε συνδυασμό με την έλλειψη του βασικού τερματοφύλακα του "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ" η διαφορά φάνταζε τεράστια !!!   
                                   
    Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τον "ΦΟΙΒΟ" να έχει την υπεροχή και στο 7΄ ο Αγαπητός πήρε την μπάλα στην σέντρα και κάνοντας μια κούρσα από αριστερά μπήκε στην μεγάλη περιοχή και με σουτ στην κλειστή γωνία έκανε το 0-1.
   Μετά από σωρεία χαμένων ευκαιριών ο "ΦΟΙΒΟΣ" στο 19΄ έκανε το 0-2 με τον Ευθύμη με γκολ καρμπόν με του Αγαπητού.
  Στο 21΄λεπτό και πάλι από τ΄αριστερά ο Αγαπητός μπήκε και σούταρε κάνοντας το 0-3.
   Στο 28΄με ωραίο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή ο Ευθύμης έκανε το 0-4,  σκορ με το οποίο έκλεισε το πρώτο ημίχρονο.
   Στο δεύτερο ημίχρονο παρόλες τις αλλαγές που έκανε ο κόουτς,  το σκηνικό συνεχίστηκε με τον Ευθύμη στο 4ο λεπτό από θέση μέσα δεξιά να βρίσκει τον Κυριάκο που με δυνατό αριστερό από το πέναλτι έκανε το 0-5.
   Ο Αιμίλιος στο 8΄ μετά από λάθος των αμυντικών του "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ" και προβολή μέσα στην μικρή περιοχή με το αριστερό, έκανε το 0-6.
    Στο 9΄ο Πάρις έκανε κίνηση μέσα στην μικρή περιοχή και με πλασέ ανέβασε το σκορ σε 0-7.
  Στο 11ο λεπτό ο Ευθύμης μπήκε από δεξιά στην μεγάλη περιοχή έκανε παράλληλη μπαλιά στον Κυριάκο που με βολέ έκανε το 0-8. 
   Το 0-9 ήρθε στο 16ο λεπτό όταν ο Φίλιππος πήρε την μπάλα μετά από κόντρες και γυρίζοντας σούταρε στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.
  Στο 21ο λεπτό ο Κωνσταντίνος Σ. με δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 0-10.
  Ο Κυριάκος στο 23΄από αριστερά πέρασε στον Αιμίλιο που με πολύ καλή μπαλιά βρήκε στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής τον Κωνσταντίνο Σ. που σούταρε δυνατά διαμορφώνοντας το τελικό σκορ " ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ - ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ  0-11 "   
   Αμέσως μετά ο διαιτητής σφύριξε την λήξη του αγώνα (7 λεπτά πριν από την κανονική διάρκεια του αγώνα, λόγω μεγάλης διαφοράς δυναμικότητας)
   Οφείλω να σημειώσω για μία ακόμη φορά ότι για το ευρύ σκορ συνετέλεσε σε μεγάλο βαθμό η απουσία του κανονικού τερματοφύλακα του "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ".

   Ο κόουτς Ποπιέλα χρησιμοποίησε τους εξής ποδοσφαιριστές:
Νίκος Κ., Βασίλης, Κωνσταντίνος Π., Ντάνιελ, Ντέμο, Πάρις, Κωνσταντίνος Σ., Λουκάς, Αγαπητός, Κυριάκος (C), Ευθύμης ( Αιμίλιος, Τζιανκάρλο, Φίλιππος, Ξενοφών, Κωνσταντίνος Λ.)


  

3 σχόλια:

  1. δηλαδη αν ηταν ο τερματοφυλακςας τι θα γινοταν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εάν υπήρχε ο τερματοφύλακας, αρκετά από τα γκολ, πολλά από τα οποία ήταν εύκολα, δεν θα υπήρχαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ 2 Η 3 ΓΚΟΛ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΕΠΑΙΞΑΝ ΑΝΑΡΧΑ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΑΥΤΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΝΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΝ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΟΒΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΣΑΡΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή