ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 23-24/11/2013 : ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΔΑΦΝΗ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ: * * * ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΑΥΡΟΥ-ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ: 0-1 * * * ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 1-2 * * * ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ: 1-1 * * * Α.Ο.Ν.Α.-ΑΡΣΕΝΑΛ ΒΑΡΗΣ:

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

ΠΗΡΑΝ ... ΤΗΝ ΡΕΒΑΝΣ !!!

    Εύκολο πρωινό για τους ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ του "ΦΟΙΒΟΥ ΒΑΡΗΣ" που ξεκίνησαν τον δεύτερο γύρο με μια άνετη νίκη με 7-1 επί του "ΗΝΙΟΧΟΥ" παίρνοντας έτσι και την ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου.  


    Η ομάδα του Γιάρο Ποπιέλα έπαιξε πολύ σοβαρά, δίνοντας στον αγώνα γρήγορο ρυθμό, με πολλούς καλούς συνδυασμούς, χωρίς άσκοπο κουβάλημα μπάλας και πιεστικό πρέσσιν, έκανε το ευρύ σκορ να 'ρθει εντελώς φυσιολογικά. 


    Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του "ΦΟΙΒΟΥ" μπήκε δυνατά και παίρνοντας το κέντρο κατάφερε να σκοράρει στο 5' με τον Αιμίλιο που μετά από μια προσπάθεια του Λεωνίδα και μια σύγχυση στην άμυνα του "ΗΝΙΟΧΟΥ" έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ.
    Στο 10ο λεπτό ο Ευθύμης μπήκε από τ΄ αριστερά, πάσαρε στον Αιμίλιο που με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα του "ΦΟΙΒΟΥ".
    Η ομάδα συνέχιζε να παίζει καλά και στο 24' ο Νίκος Τ. σούταρε δυνατά από αριστερά και ο Ευθύμης με προβολή μετά από την ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα έκανε το 3-0.
    Στο 27' ο "ΗΝΙΟΧΟΣ" μείωσε σε 3-1 και το τελικό σκορ του ημιχρόνου διαμορφώθηκε σε 4-1 στο 30ο λεπτό όταν πάλι ο Ευθύμης μάζεψε το ριμπάουντ από σουτ του Νίκου Τ. και με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
    Στο 2ο ημίχρονο μετά τις αλλαγές η ομάδα του "ΦΟΙΒΟΥ" άργησε λίγο να βρει ρυθμό με τον Αιμίλιο στο 16' ξεκινώντας από το κέντρο να ανοίγει αριστερά στον Αγαπητό που μετά από τις γνωστές κούρσες του σέντραρε συρτά και ο Αιμίλιος που ακολούθησε πήρε την απόκρουση του τερματοφύλακα και πλάσαρε κάνοντας το 5-1.
    Στο 21' ο Λουκάς μετά από απόκρουση της άμυνας του "ΗΝΙΟΧΟΥ" με ένα ξερό συρτό σουτ από δεξιά έκανε το 6-1.
    Το σκορ έκλεισε στο 28ο λεπτό όταν ο Κωνσταντίνος Σ. έξω από την μεγάλη περιοχή πέρασε μια καταπληκτική ασίστ στον Πάρι που με αριστερό πλασέ έκανε το τελικό "ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ - ΗΝΙΟΧΟΣ  7-1"

    Ο κόουτς Γιάρο Ποπιέλα χρησιμοποίησε τους:
Νίκος Κ., Βασίλης, Τζιανκάρλο, Ξενοφών, Ντάνιελ, Λεωνίδας, Νίκος Τ., Αιμίλιος, Ευθύμης (C), Φώτης, Μιχάλης ( Γιάννης, Αγαπητός, Κωνσταντίνος Σ., Βαλεντίνο, Κωνσταντίνος Π.,Πάρις, Κωνσταντίνος Λ., Φίλιππος, Λουκάς, Αρντίτ)

1 σχόλιο:

  1. συγχαρητήρια στα παιδιά μας για το ωραίο παιχνίδι τους και τη νίκη που κατέκτησαν, αν και δεν πιστεύω ότι ήταν ρεβανς καθότι το παιχνίδι του πρώτου γύρου ήταν ειδικών συνθηκών. Το θετικό είναι ότι δεν είχαμε τα ευτράπελα του προηγούμενου αγώνα που στέρησαν από την ομάδα μας τη χαρά της πρωτιάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή