ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 23-24/11/2013 : ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΔΑΦΝΗ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ: * * * ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΑΥΡΟΥ-ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ: 0-1 * * * ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 1-2 * * * ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ: 1-1 * * * Α.Ο.Ν.Α.-ΑΡΣΕΝΑΛ ΒΑΡΗΣ:

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

ΚΡΥΟ ΚΑΙ ... ΓΚΟΛ !!!

    Με πολύ κρύο και ψιλόβροχο το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου η ομάδα των ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ του "ΦΟΙΒΟΥ ΒΑΡΗΣ" μέσα στο γήπεδο της επικράτησε επί του "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ" με 6-1.  


    Αγώνας που χαρακτηρίστηκε από το δριμύ ψύχος, τον αέρα και το βρεγμένο τερέν που δυσκόλεψε τις ομάδες να παίξουν καλό ποδόσφαιρο.

    Στο πρώτο ημίχρονο μόλις στο 4' ο Ευθύμης άνοιξε στα αριστερά στον Λουκά ο οποίος σέντραρε και  ο Ευθύμης που ακολούθησε με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ.
    Ο Ευθύμης πάλι στο 7ο λεπτό έκλεψε στα αριστερά και με δυνατό σουτ νίκησε τον τερματοφύλακα - που δεν κατάφερε να συγκρατήσει την μπάλα -  κάνοντας το 2-0.
    Στο δεύτερο ημίχρονο ο "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ" στο 2ο λεπτό - εκμεταλλευόμενος ολιγωρία στο κέντρο της άμυνας και την δυσκολία του τερματοφύλακα στο βρεγμένο τερέν  - μείωσε σε 2-1 και έδωσε ελπίδες για την ισοφάριση.
    Στο 7' όμως ο Νίκος Τ. άλλαξε γρήγορα από κόρνερ του Ευθύμη και με δυνατό σουτ από αριστερά έκανε το 3-1.
    Ο Παναγιώτης στο 19' έξω από την περιοχή πέρασε στον Μιχάλη που στο ύψος του πέναλτι γύρισε και με ωραίο σουτ έκανε το 4-1 ( με καταπληκτικό σπικάζ στο επερχόμενο video ).
    O Μιχάλης στο 23' διπλασίασε τα προσωπικά του γκολ όταν από προσπάθεια του Κωνσταντίνου πήρε το ριμπάουντ και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 5-1.
   Στο 25' ένα γκολ φτιαγμένο από την άμυνα όταν ο Βασίλης μετά  το 1-2 με το Ντέμο έβγαλε τον Ντάνιελ αριστερά που με μια  σέντρα σουτ έδωσε την ευκαιρία στο Μιχάλη να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας χατ-τρικ και διαμορφώνοντας το τελικό σκορ σε "ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ  6-1".

    Ο κόουτς Γιάρο Ποπιέλα είχε στην διάθεση του τους εξής ποδοσφαιριστές:
Νίκος Κ., Βασίλης, Νίκος Τ., Ντάνιελ, Ξενοφών, Πάρις, Κωνσταντίνος Λ. (C), Λουκάς, Ντέμο, Ευθύμης, Μιχάλης ( Κωνσταντίνος Π., Παναγιώτης, Φίλιππος, Κωνσταντίνος )

1 σχόλιο: