ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 23-24/11/2013 : ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΔΑΦΝΗ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ: * * * ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΑΥΡΟΥ-ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ: 0-1 * * * ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 1-2 * * * ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ: 1-1 * * * Α.Ο.Ν.Α.-ΑΡΣΕΝΑΛ ΒΑΡΗΣ:

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

ΜΕ ΗΤΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ JUNIOR

     Παρά τις κάποιες καλές αποκρούσεις του Νίκου και τις φιλότιμες προσπάθειες των υπολοίπων του "ΦΟΙΒΟΥ", η ηλικιακή καταρχήν καθώς και τεχνική υπεροχή των παιδιών του "ΚΟΣΜΟΣ ΒΟΡ. ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ"  τους οδήγησε σε μια εύκολη νίκη με 0 - 3.
     Η ομάδα ξεκίνησε με όρεξη κάτω από τις οδηγίες του κόουτς Boban θέλοντας να κάνουν πράξη ότι δοκιμάζουν τον τελευταίο μήνα στις προπονήσεις.
     Προσπάθεια η οποία σταμάτησε πάνω στα ψηλά κορμιά των αντιπάλων τους οι οποίοι είχαν για βάση τους μεγαλόσωμα παιδιά γεννηθέντα το 2000 σε αντίθεση με τα παιδιά του "ΦΟΙΒΟΥ" τα οποία ήταν του 2001 και 2002, και μόνο δύο παιδιά στο δεύτερο ημίχρονο ήταν του 2000.
     Το 1ο γκολ επιτεύχθει στα μέσα του 1ου ημιχρόνου μετά από σύγχυση της άμυνας και άστοχη έξοδο του Νίκου, ο οποίος είχε ως εκείνη την στιγμή δύο καίριες επεμβάσεις. Μετά από αυτό το γκολ ο "ΚΟΣΜΟΣ" πήρε τα ηνία του αγώνα και με δύο ακόμα γκολ στο 2ο ημίχρονο πήρε εύκολα τον αγώνα.
     Η σύνθεση της ομάδας :
Νίκος Κ., Δημήτρης(Αγαπητός), Τζιανκάρλο(Βασίλης), Μιχάλης Κ., Ντάνιελ(Γιώργος Κ.), Πάρης(Κωνσταντίνος), Ντέμο(Γιώργος Δ.), Αλέξανδρος(Πίτερ), Νίκος Τ.(Μιχάλης Μ.).

1 σχόλιο:

  1. Με μια αλλαγη μονο επαιζε ο κοσμος Β.Π.και οχι με 18 παιχτες.Εκ των οποιων οι 4 ηταν 2001.Αυτα προς αποκατασταση τις πραγματικοτητας

    ΑπάντησηΔιαγραφή