ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 23-24/11/2013 : ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΔΑΦΝΗ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ: * * * ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΑΥΡΟΥ-ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ: 0-1 * * * ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 1-2 * * * ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ: 1-1 * * * Α.Ο.Ν.Α.-ΑΡΣΕΝΑΛ ΒΑΡΗΣ:

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

ΗΡΘΕ ... ΚΑΙ Η ΝΙΚΗ !!!

    Το ηλιόλουστο πρωΪνό του Σαββάτου ήρθε η πρώτη νίκη των JUNIOR του "ΦΟΙΒΟΥ", απέναντι στον "ΑΣΤΕΡΑ ΒΑΡΗΣ" με 2 - 1.


    Μετά από μιά δύσκολη εβδομάδα καταιγίδων και προπονήσεων στην βροχή (με ελάχιστες και δικαιολογημένες απουσίες) το Σάββατο το πρωί οι JUNIOR πήραν το πρώτο τους τρίποντο.

    Σε ένα αγώνα που χαρακτηρίστηκε από το γνώριμο ασφυκτικό πρεσσάρισμα των παιδιών του Μπόμπαν, η ομάδα πίστεψε από την αρχή στην νίκη και πιέζοντας ψηλά κατάφερε στο 8ο λεπτό ν΄ανοίξει το σκορ με ένα εντυπωσιακό απευθείας χτύπημα κόρνερ του Κωνσταντίνου.
   Με αυτό το σκορ φτάσαμε στο ημίχρονο με την ομάδα του "ΦΟΙΒΟΥ" να ελέγχει τον αγώνα χωρίς να δεχθεί καμιά ουσιαστική απειλή.
    Στο δεύτερο μέρος η ομάδα μπήκε με την ίδια ορμή και στο 8ο πάλι λεπτό ο Ντάνιελ σκόραρε το 2-0 με μία αριστοτεχνική λόμπα. 
   Ο "ΦΟΙΒΟΣ" συνέχισε να χάνει ευκαιρίες μέχρι το 21ο, που η ομάδα του "ΑΣΤΕΡΑ" εκμεταλλεύθηκε ένα λάθος της άμυνας και μείωσε σε 2-1, τέσσερα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα.
    Λάθος που παραλίγο να αποβεί μοιραίο όταν σε μια φάση διαρκείας στο 24ο λεπτό, σε μια από τις ελάχιστες φορές που απείλησε, ο "ΑΣΤΕΡΑΣ" είχε σουτ στο κάθετο δοκάρι.
    Τελικά δίκαια η ομάδα των JUNIOR του "ΦΟΙΒΟΥ" πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης και δείχνει για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική ότι αν και η μικρότερη ηλικιακά ομάδα του ομίλου (σήμερα έπαιξαν μόνο παιδιά του 2001 & 2002) με την σκληρή δουλειά των παιδιών μπορεί να σταθεί στα ίσια απέναντι σε κάθε ομάδα, γεννώντας προσδοκίες για το μέλλον.
    Η ομάδα που κατέβασε ο Μπόμπαν Στογιάνοβιτς είναι :
Νίκος, Βασίλης (Τζιανκάρλο), Μιχάλης Σ., Κωνσταντίνος (Λευτέρης), Δημήτρης (Γιώργος Κ.), Ντέμο (Μιχάλης Κ.), Πάρις (Ντάνιελ), Αλέξανδρος (Γιώργος Δ.), Νίκος Τ. (Αγαπητός).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου