ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 23-24/11/2013 : ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΔΑΦΝΗ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ: * * * ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΑΥΡΟΥ-ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ: 0-1 * * * ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 1-2 * * * ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ: 1-1 * * * Α.Ο.Ν.Α.-ΑΡΣΕΝΑΛ ΒΑΡΗΣ:

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

ΦΟΙΒΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΦΟΙΒΟΥ

    Σάββατο απόγευμα ο "ΦΟΙΒΟΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ" επικράτησε του "ΦΟΙΒΟΥ ΒΑΡΗΣ" με 8-0 διδάσκοντας όχι μόνο μαθήματα ποδοσφαίρου αλλά και ήθους.
   Στην τελευταία αγωνιστική του 1ου γύρου και έχοντας δει και τις οκτώ ομάδες του ομίλου ο "ΦΟΙΒΟΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ" το Σάββατο έμοιαζε με ομάδα για άλλη κατηγορία.
    Γεγονός που σε συνδυασμό με την σεμνότητα που αντιμετώπισαν το ευρύ σκορ και τους διακριτικούς πανηγυρισμούς τους, μας κάνει να τους ανακηρύσσουμε σε νικητές (τουλάχιστον για μας) των εντυπώσεων του 1ου γύρου.

    Η ομάδα μας ξεκινώντας με το σταθερό μειονέκτημα των ηλικιών, βρήκε απέναντι της μια ομάδα με 4-5 παίκτες εξαιρετικού επιπέδου που την ανάγκασαν να περιοριστεί σε αμυντικό ρόλο υποδεχόμενη τα κύματα των επιθέσεων της ομάδας της Αργυρούπολης. 

    Ο κόουτς Μπόμπαν Στογιάνοβιτς χρησιμοποίησε τους εξής παίκτες :
Νίκος Κ., Βασίλης (Γιώργος Κ.), Αγαπητός (Τζιανκάρλο), Κωνσταντίνος, Δημήτρης, Ντάνιελ ( Πάρις ), Ντέμο, Αλέξανδρος ( Λευτέρης ), Νίκος Τ. (Γιώργος Δ.)


ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ VIDEO ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου