ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 23-24/11/2013 : ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΔΑΦΝΗ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ: * * * ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΑΥΡΟΥ-ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ: 0-1 * * * ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 1-2 * * * ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ: 1-1 * * * Α.Ο.Ν.Α.-ΑΡΣΕΝΑΛ ΒΑΡΗΣ:

Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

ΟΜΑΔΑ ΜΕ ... ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

   Το πρωτάθλημα PROJUNIOR της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α ξεκίνησε για την ομάδα μας το Σάββατο το πρωί με ένα ματς για γερά νεύρα, απέναντι στον "ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ".
    Ένας αμφίρροπος αγώνας στο γήπεδο του "ΦΟΙΒΟΥ" με φάσεις και ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες, που το τελικό 2-1 αντικατοπτρίζει την θέληση των παιδιών του "ΦΟΙΒΟΥ" για την νίκη.  

    Επιτέλους μετά από σαράντα μέρες αναμονής το νέο πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. με παιδιά του 2001 άρχισε σήμερα, με την ομάδα των JUNIOR 2001 του "ΦΟΙΒΟΥ" να περιμένουν να αντιμετωπίσουν - για πρώτη φορά φέτος - συνομήλικους αθλητές, μια εβδομάδα μετά από την ξαφνική αλλαγή του προπονητή τους.


    Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΖΙΜΑΣ ο νέος προπονητής της ομάδας γνωρίζοντας τα παιδιά μέσα από λίγες προπονήσεις και με το καινούριο δεδομένο της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α, των 8Χ8 αγώνων κατέβασε την ομάδα με αμυντικό προσανατολισμό και 4-2-1 που μετατρεπόταν σε 2-3-2 όταν το σέντερ μπακ (Μιχάλης Σ.) ανέβαινε στα χαφ και το αριστερό μπακ-χαφ (Αλέξανδρος) ανέβαινε ψηλά στα αριστερά της επίθεσης.
    Μετά από ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες το ημίχρονο έληξε με 1-0 υπέρ του "ΦΟΙΒΟΥ" από ένα υπέροχο αριστερό βολέ του Μιχάλη Σ. στο 20ο λεπτό.
    Στο 2ο ημίχρονο ο "ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ" κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 12ο λεπτό , αλλά εκεί μίλησε η επιθυμία των πιτσιρικάδων του "ΦΟΙΒΟΥ" για την νίκη που την κατάφεραν στο 18ο λεπτό με ένα πολύ όμορφο σουτ του Πάρι στο "γάμμα".


    Ο κόουτς Γιάννης προσπαθώντας να δώσει χρόνο σε όλα τα παιδιά κατέβασε την ομάδα ως εξής:
    Νίκος Κ., Βασίλης ( Γιώργος Κ.), Μιχάλης Σ.( Τζιανκάρλο ), Ντάνιελ, Αλέξανδρος (Μιχάλης Κ.), Πάρις (Δημήτρης), Ντέμο, Νίκος Τ. (Γιώργος Δ.).
    

1 σχόλιο:

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΑΡΧΗ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΑΝ.Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΗ ΧΑΡΟΥΝ.ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ.

    ΕΦΟΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή