ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 23-24/11/2013 : ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΔΑΦΝΗ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ: * * * ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΑΥΡΟΥ-ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ: 0-1 * * * ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 1-2 * * * ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ: 1-1 * * * Α.Ο.Ν.Α.-ΑΡΣΕΝΑΛ ΒΑΡΗΣ:

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

ΕΝΤΟΣ ... ΣΤΟΧΟΥ

    Εντός στόχου παραμένει η ομάδα των JUNIOR 2001 του "ΦΟΙΒΟΥ" παρά την ήττα μέσα στο γήπεδο της, από την ομάδα του "ΚΩΣΤΕΑ ΓΕΙΤΟΝΑ" με 0-5.
    Ένα σκορ που δεν αντικατοπτρίζει την απόδοση των δύο ομάδων καθώς το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο και ο "ΚΩΣΤΕΑΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ" προηγήθηκε με 0-2 από διαιτητικά λάθη - ένα φάουλ φάντασμα, και ένα γκολ εκτός αγωνιστικού χώρου -.


    Στο δεύτερο ημίχρονο μετά από το πρώτο πεντάλεπτο που ο "ΦΟΙΒΟΣ" πίεσε να σκοράρει, ένα αριστοτεχνικό φάουλ του "ΚΩΣΤΕΑ ΓΕΙΤΟΝΑ" έκανε το 0-3 κι από κει και πέρα ο αγώνας κύλησε με συνεχόμενες αλλαγές και άλλα δύο γκολ που διαμόρφωσαν το 0-5.
    Η ήττα αυτή αφήνει ανοικτή την προσπάθεια για την κατάληψη μιας από τις δυο πρώτες θέσεις του ομίλου που οδηγούν στην επόμενη φάση, καθιστούν όμως τον αγώνα της επόμενης αγωνιστικής με τον "ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ" μέσα στην Βούλα καθοριστικότατο για την εξέλιξη του ομίλου.

    Ο κόουτς Γιάννης κατέβασε την ομάδα ως εξής:
Νίκος Κ., Δημήτρης, Μιχάλης, Κωνσταντίνος, Πάρις, Ντέμο, Αλέξανδρος, Νίκος Τ. ( Ντάνιελ, Γιώργος Δ., Τζιανκάρλο, Γιώργος Κ. )

1 σχόλιο:

  1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ.ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΜΙΑ ΜΑΓΑΛΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΣΤΟ ΣΚΟΡΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΣΗΧΗΤΙΚΟ.ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΔΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή