ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 23-24/11/2013 : ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΔΑΦΝΗ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ: * * * ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΑΥΡΟΥ-ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ: 0-1 * * * ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 1-2 * * * ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ: 1-1 * * * Α.Ο.Ν.Α.-ΑΡΣΕΝΑΛ ΒΑΡΗΣ:

Κυριακή 10 Απριλίου 2011

ΑΝΕΥ ΑΓΩΝΑ ...

    Άλλοι τρεις βαθμοί για την ομάδα των "JUNIOR 2001" του "ΦΟΙΒΟΥ", αυτή την φορά χωρίς αγώνα αφού τα "ΚΑΛΥΒΙΑ" έφτασαν στο γήπεδο μια ώρα μετά την ώρα έναρξης του αγώνα κι ως εκ τούτου ο αγώνας κατοχυρώθηκε στον "ΦΟΙΒΟ" με 3-0.


    Οι δυο ομάδες έπαιξαν ένα φιλικό αγώνα ενός ημιχρόνου που η ομάδα μας επικράτησε των "ΚΑΛΥΒΙΩΝ" με 5-2.
    Σκορ που μετά και το 0-3 στην Βούλα με τον "ΑΡΗ" δείχνει ότι η ομάδα μας αρχίζει  να σκοράρει εύκολα και μας γεμίζει ελπίδες για την εξέλιξη του τρόπου ανάπτυξης της.

    Ο κόουτς Γιάννης Τζήμας χρησιμοποίησε στο φιλικό τους:
Νίκος Κ.,Βασίλης, Μιχάλης Σ., Ντάνιελ, Πάρις, Ντέμο, Νίκος Τ., Αλέξανδρος, Δημήτρης, Αγαπητός, Γιώργος Δ.,Τζιανκάρλο, Γιώργος Κ.



1 σχόλιο:

  1. ΟΤΙ ΣΚΟΡΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΦΟΜΙΩΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑ Ο ΚΟΟΥΤΣ.ΟΜΩΣ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΡΚΕΤΑ.ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΑΤΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΤΕΣΤ ΠΟΥ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΟΜΑΔΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΔΙΖΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή