ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 23-24/11/2013 : ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΔΑΦΝΗ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ: * * * ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΑΥΡΟΥ-ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ: 0-1 * * * ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 1-2 * * * ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ: 1-1 * * * Α.Ο.Ν.Α.-ΑΡΣΕΝΑΛ ΒΑΡΗΣ:

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

ΑΔΟΞΟ ΤΕΛΟΣ !

    Τέλος του τουρνουά PREJUNIOR της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. για την ομάδα των JUNIOR 2001 του "ΦΟΙΒΟΥ" μετά την ήττα από τον "ΑΕΤΟ ΜΕΝΙΔΙΟΥ" με 2-1 στο ουδέτερο γήπεδο των ΚΑΛΥΒΙΩΝ για την προημιτελική φάση.
  Η ομάδα μας μπήκε με δύναμη στον αγώνα πίεσε σε όλο το πρώτο ημίχρονο και κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Αλέξανδρο μετά από ένα λάθος της άμυνας του "ΑΕΤΟΥ" λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου.

  
    Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Μενιδίου μπήκε δυνατά και κατάφερε να κάνει γρήγορα το 1-1 με προβολή μετά από μία σύγχυση στο κέντρο της άμυνας μας και πολύ γρήγορα το 2-1 μετά από μια επέλαση από τ' αριστερά και καταπληκτικό σουτ.
    Μετά το 2-1 ο "ΦΟΙΒΟΣ" προσπάθησε μέχρι το τέλος του αγώνα να ισοφαρίσει, αλλά ο "ΑΕΤΟΣ" με τον μεγαλόσωμο τερματοφύλακα του αμύνθηκε σθεναρά και κατάφερε να πάρει την νίκη και την πρόκριση στους ημιτελικούς.

    Η ομάδα του κόουτς Γιάννη Τζήμα ήταν :
Νίκος Κ., Βασίλης, Ντάνιελ, Ντέμο, Αγαπητός, Κωνσταντίνος, Μιχάλης, Αλέξανδρος ( Πάρις, Δημήτρης, Γιώργος Δ., Τζιανκάρλο, Γιώργος Κ.) 

2 σχόλια:

  1. Χειλετζάρης Πάυλος24 Μαΐου 2011 στις 3:34 μ.μ.

    Αγώνας για καρδιακά και πολλαπλα εγκεφαλικά. Αμείωτο ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο σφύριγμα! Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Συγχαρητήρια στους γονείς των παιδιών του "ΦΟΙΒΟΥ" για προσπάθειες όπως αυτή εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΣΟΙ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΩΝ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΤΡΕΣΑΡΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ.ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΑΙΔΙΑ.ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή