ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 23-24/11/2013 : ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΔΑΦΝΗ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ: * * * ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΑΥΡΟΥ-ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ: 0-1 * * * ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 1-2 * * * ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ: 1-1 * * * Α.Ο.Ν.Α.-ΑΡΣΕΝΑΛ ΒΑΡΗΣ:

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

ΠΡΟΣΩ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ...

    Με φουλ τις μηχανές οι "JUNIOR 2000" πέρασαν το Σάββατο και από το "ΜΟΣΧΑΤΟ" με σκορ 2-3 και περιμένουν την Τετάρτη τον αντίπαλο τους στον ημιτελικό των PLAY OUT του "ΜΠΟΥΡΛΗΣ".
    Η ομάδα του "ΦΟΙΒΟΥ" μπήκε πολύ δυνατά για να καθαρίσει τον αγώνα και μετά από δύο δοκάρια άνοιξε το σκορ με τον Αιμίλιο. 
    Ένα χαμένο πέναλντι για την κάθε ομάδα δεν άλλαξε το σκορ, που διαμορφώθηκε σε 0-2 για τον "ΦΟΙΒΟ" με ένα καταπληκτικό βολέ και πάλι από τον Αιμίλιο. 
    Στο δεύτερο ημίχρονο με το μυαλό των "JUNIOR" ήδη στον ημιτελικό το "ΜΟΣΧΑΤΟ" σε μια αντεπίθεση και ένα κόρνερ κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 και να βάλει τον "ΦΟΙΒΟ" σε περιπέτειες.
    Η ομάδα αφυπνίστηκε και άρχισε να πιέζει πάλι για την νίκη. Εκεί μίλησε το "κεφάλι" του Γιώργου που έκανε το 2-3 με καρφωτή κεφαλιά από κόρνερ και έστειλε τον "ΦΟΙΒΟ" στον ημιτελικό.
    Ο κόουτς Βασίλης φώναξε αρκετά για να καταφέρει να κρατήσει την ομάδα συγκεντρωμένη και μέσα στον αγώνα. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου