ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 23-24/11/2013 : ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΔΑΦΝΗ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ: * * * ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΑΥΡΟΥ-ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ: 0-1 * * * ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 1-2 * * * ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ: 1-1 * * * Α.Ο.Ν.Α.-ΑΡΣΕΝΑΛ ΒΑΡΗΣ:

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ... ΡΕΝΤΑ !!!

   Για άλλη μια φορά φέτος η τύχη γύρισε ... την πλάτη στους JUNIOR του "ΦΟΙΒΟΥ" καθώς για τρίτη φορά δέχθηκε γκολ στο 1ο λεπτό του αγώνα.   
  Παρ΄όλα αυτά η ομάδα μας δεν το έβαλε κάτω και προσπάθησε για την ισοφάριση.   
    
  Το 1ο ημίχρονο τελείωσε με 1-0 για τους πρωτοπόρους του ομίλου "ΤΡΑΧΩΝΕΣ".

Η προσπάθεια του "ΦΟΙΒΟΥ" συνεχίστηκε και στο 2ο ημίχρονο με τους γηπεδούχους να κλειδώνουν την νίκη προς το τέλος του αγώνα (17ο, 23ο) κάνοντας το τελικό ΤΡΑΧΩΝΕΣ-ΦΟΙΒΟΣ 3-0.
   Αποτέλεσμα που με κανένα τρόπο δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα όπου οι δύο ομάδες στάθηκαν ισάξια, με τους γηπεδούχους να είναι πιο τυχεροί και πιο αποτελεσματικοί στις τελικές προσπάθειες.   
      
   Ο κόουτς Ποπιέλα κατέβασε την ομάδα του "ΦΟΙΒΟΥ" ως εξής:
Νίκος Κ., Βασίλης, Νίκος Τ., Ντάνιελ, Πάρις, Ντέμο, Αγαπητός, Ευθύμης, Κωνσταντίνος ( Τζιανκάρλο, Μιχάλης, Γιώργος Κ., Κώστας, Ξενοφών, Στρατής)    

4 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΔΥΣΚΟΛΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ.ΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΗΨΗ ΑΥΤΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ ΝΑ ΤΟ ΛΎΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕ ΛΙΓΟΣΤΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΒΑΡΙΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ. Η ΟΜΑΔΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΒΑΔΙΖΕΙ ΣΕ ΚΑΛΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΑΣΕΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έφορε, τα παιδιά έπαιξαν καλά και συμφωνώ στο ότι βελτιώνονται συνεχώς. Ακόμα καλύτερα έπαιξαν εχθές με τον Παναθηναικό. Ο προπονητής φαίνεται ότι κάνει καλή δουλειά, όπως και οι προηγούμενοι. Σε αυτό που θα διαφωνήσω μαζί σου είναι το θέμα των τερματοφυλάκων που ανάφερες σε προηγούμενο σχόλιό σου. Σαφώς και χρειάζονται βελτίωση, όση όμως χρειάζονται και οι υπόλοιποι, ο καθένας σε διαφορετικό τομέα. Όταν μία ομάδα δέχεται γκολ φταίνε όλοι και όχι συγκεκριμένοι, όπως μας βολεύει να πιστεύουμε κάθε φορά και τους κατηγορούμε. Το ίδιο ισχύει και όταν τα παιδιά βάζουν γκολ. Είναι ΟΜΑΔΙΚΟ το άθλημα και όχι ατομικό. Δεν μπορεί να διαχωρίζουμε τα παιδιά σε παικταράδες και άμπαλους κι ούτε στη διάρκεια του αγώνα να τα κρίνουμε με μειωτικές εκφράσεις, τις οποίες όλα τα παιδιά ακούν. Σωστά και όμορφα τα "μπράβο" και τα "πάμε" από την κερκίδα, που ευτυχώς στην ομάδα μας ακούγονται κατά κόρον. Από εκεί και πέρα προπονητικές εντολές και μειωτικά σχόλια για την απόδοση των παιδιών στη διάρκεια του αγώνα είναι λάθος. Η ομάδα έχει προπονητή για να παίρνουν εντολές και κάθε φορά που εμείς τους λέμε κάτι διαφορετικό από την κερκίδα, τα μπερδεύουμε και συγχρόνως απαξιώνουμε γιά άλλη μια φορά τον προπονητή. Όποιος διαφωνεί, είμαι ανοιχτός να το συζητήσουμε με κάθε καλή διάθεση, γιατί στο κάτω κάτω όλους πρέπει να μας ενδιαφέρει το καλό ΟΛΩΝ των παιδιών ΜΑΣ, δηλαδή το καλό της ομάδας ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΙΧΩΣ ΕΠΙΠΛΕΩΝ ΣΧΟΛΙΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τα παιδια ειχαν πολυ καλη αποδοση με τον παναθηναικο και ελπιζω να συνεχισουν ετσι και την Κυριακη.Ολοι μαζι ενωμενοι οι γονειΣ να τα βοηθησουμε να παρουν τη νικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή