ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 23-24/11/2013 : ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΔΑΦΝΗ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ: * * * ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΑΥΡΟΥ-ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ: 0-1 * * * ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 1-2 * * * ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ: 1-1 * * * Α.Ο.Ν.Α.-ΑΡΣΕΝΑΛ ΒΑΡΗΣ:

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

ΑΝΤΙΟ ... ΑΤΥΧΙΑ !!!

 Σάββατο μεσημέρι οι JUNIOR του "ΦΟΙΒΟΥ" ήταν καλύτεροι από τα "ΣΟΥΡΜΕΝΑ" και πήραν την νίκη.
  Έστω κι αν χρειάστηκε να επιστρατεύσουν την "ΘΕΑ ΤΥΧΗ" που για πρώτη φορά τους επισκέφθηκε φέτος.   
  
       
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας προσπάθησε να παίξει καλό ποδόσφαιρο, έκανε καλούς συνδυασμούς με αρκετές ευκαιρίες αλλά έπεσε πάνω σε μια από τις πιο μεγαλόσωμες και δυνατές ομάδες του ομίλου και σε ένα χαρισματικό σέντερ φορ που με ένα καταπληκτικό γκολ στο 16΄ έβαλε τα "ΣΟΥΡΜΕΝΑ" μπροστά στο σκορ.
   Στο δεύτερο ημίχρονο τα παιδιά του "ΦΟΙΒΟΥ" έδειξαν αποφασισμένα και έτσι στο 8ο λεπτό ο Μιχάλης έκλεψε την μπάλα, έκανε μια καταπληκτική τρίπλα και με ένα ωραίο πλασέ έκανε το 1-1.
   Η προσπάθεια για την νίκη συνεχίστηκε και στο 18΄ο Ευθύμης με μια κούρσα από τα αριστερά δίνει πάσα "πάρτη - βάλτη" στον Μιχάλη που κάνει το 2-1 και γιορτάζει τα γενέθλια του με τα πρώτα του δύο γκολ στο πρωτάθλημα.
   Η γκίνια κυνηγά για λίγο ακόμα τον "ΦΟΙΒΟ" και έτσι στο 22ο λεπτό από μια ολιγωρία της άμυνας και μια καραμπόλα γίνεται το 2-2.
   Εκεί είναι που για πρώτη φορά φέτος η τύχη μας χαμογέλασε πλατιά στο 23΄και ο Ευθύμης προσπαθώντας να βγάλει μια κάθετη μπαλιά στον Μιχάλη μπέρδεψε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας δύο λεπτά πριν την λήξη του αγώνα το τελικό ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ - ΣΟΥΡΜΕΝΑ  3-2.    
  
   Ο κόουτς Γιάρο Ποπιέλα κατέβασε την ομάδα ως εξής :
Νίκος Κ., Βασίλης, Ντάνιελ, Νίκος Τ., Πάρις, Ντέμο, Ευθύμης, Αγαπητός, Μιχάλης ( Κωνσταντίνος, Τζιανκάρλο, Γιώργος, Κώστας, Ξενοφώντας ) 



4 σχόλια:

  1. ΟΝΤΩΣ Η ΤΥΧΗ ΗΤΑΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΑΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΠΑΛΑ. ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΝΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΟΜΑΔΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΥΝΗΓΩΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ. ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΙΣΟΣ ΠΡΟ ΙΣΟ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΑΠΑΤΟΥΝ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ
    Ο ΟΠΟΙΟΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΑ,ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ,ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΑΣΧΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ. ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΛΙΜΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 11. ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ. ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΜΕΡΑΣ ΣΤΙΣ 10 ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΟΙΒΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 4 ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ. ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 5 ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΗΝΑΙΚΟ. ΟΣΟΙ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή