ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 23-24/11/2013 : ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΔΑΦΝΗ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ: * * * ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΑΥΡΟΥ-ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ: 0-1 * * * ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 1-2 * * * ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ: 1-1 * * * Α.Ο.Ν.Α.-ΑΡΣΕΝΑΛ ΒΑΡΗΣ:

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

ΠΟΔΑΡΙΚΟ ... ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ !!!

   Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η ομάδα των JUNIOR του "ΦΟΙΒΟΥ ΒΑΡΗΣ" παίζοντας το Σάββατο εκτός έδρας με τον συντοπίτη της "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΑΡΗΣ".

    Η εμφάνιση του "ΦΟΙΒΟΥ" μέτρια στο πρώτο ημίχρονο, χειρότερη στο δεύτερο δικαιολογεί απόλυτα την ήττα με 4-1 από ένα "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ" που έδειξε πιο έτοιμος μετά από τις διακοπές των Χριστουγέννων.
    Στο 1ο ημίχρονο οι δυο ομάδες προσπάθησαν να βρουν ρυθμό, χωρίς όμως καμία να δείξει κάτι ιδιαίτερο.  Ο "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ" άνοιξε το σκορ στο 8ο λεπτό με μια σέντρα σουτ από τα δεξιά.  Ο "ΦΟΙΒΟΣ" κυνήγησε την ισοφάριση και την κατάφερε με τον Ευθύμη στο 20ο λεπτό με ένα αριστερό σουτ μέσα από την μικρή περιοχή. Το αμέσως επόμενο λεπτό όμως ο γηπεδούχος με μια κεφαλιά πήρε το προβάδισμα με 2-1.
    Στο 2ο ημίχρονο η υπεροχή του "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ" ήταν καθολική. Η ομάδα μας έδειξε να έχει χάσει την συγκέντρωση και τις γραμμές της και έτσι με δύο εύκολα γκολ στο 6΄και στο 13΄ ο "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ" έκανε το τελικό 4-1.


    Η ομάδα κατέβηκε από τον κόουτς Ποπιέλα ως εξής:
Νίκος Κ., Βασίλης, Νίκος Τ., Ντάνιελ, Ντέμο, Στρατής, Αγαπητός, Κωνσταντίνος, Ευθύμης ( Γιώργος, Πάρις, Κώστας, Ξενοφών, Ξάβιε )


ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ VIDEO ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου