ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 23-24/11/2013 : ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΔΑΦΝΗ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ: * * * ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΑΥΡΟΥ-ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ: 0-1 * * * ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 1-2 * * * ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ: 1-1 * * * Α.Ο.Ν.Α.-ΑΡΣΕΝΑΛ ΒΑΡΗΣ:

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ... ΤΡΩΣ !!!

   Άτυχο αποτέλεσμα το πρωί του Σαββάτου για τους JUNIOR του "ΦΟΙΒΟΥ ΒΑΡΗΣ" που έχασαν με 3-1 από την "ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ" στο γήπεδο του "ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ" στον Άγιο Δημήτριο.       


   
    Ένας αγώνας που η εξέλιξη του αντικατοπτρίζει το γνωστό ποδοσφαιρικό ρητό "Όταν δεν βάζεις γκολ, θα το φας".


    Στο 1ο ημίχρονο η ομάδα του "ΦΟΙΒΟΥ" μπήκε φουριόζα και αφού έχασε πολλές ευκαιρίες στο 10ο λεπτό μετά από σέντρα του Αγαπητού ο Πάρις έκανε το 0-1.
    Η ομάδα του "ΦΟΙΒΟΥ" συνέχισε την καλή απόδοση της αλλά η ομάδα της "ΘΥΕΛΛΑΣ" ήταν αυτή που στο 13΄μετά από ένα λάθος της άμυνας του "ΦΟΙΒΟΥ" ισοφάρισε το σκορ σε 1-1.
    Η υπεροχή της ομάδας του "ΦΟΙΒΟΥ" συνεχίστηκε και για αφού 10 λεπτά έχασε σωρεία ευκαιριών σε μια ακίνδυνη φάση έξω από την περιοχή και μετά από ένα ελεγχόμενο φάουλ με απευθείας εκτέλεση έγινε το 2-1 για την "ΘΥΕΛΛΑ" στο 23ο λεπτό.
    Με κορωνίδα της κακοδαιμονίας στο αμέσως επόμενο λεπτό μια ακόμα ολιγωρία της άμυνας έδωσε το 3-1 για την "ΘΥΕΛΛΑ".
    Στο 2ο ημίχρονο με το σκορ στο 3-1 και την απογοήτευση των παιδιών του "ΦΟΙΒΟΥ" να είναι εμφανής η "ΘΥΕΛΛΑ" είχε την υπεροχή, χωρίς όμως να μεταβληθεί το σκορ του 1ου ημιχρόνου που έμελλε να είναι και τελικό. 


    Ο κόουτς Γιάρο Ποπιέλα κατέβασε την ομάδα του "ΦΟΙΒΟΥ" ως εξής:
Νίκος Κ., Βασίλης, Ντάνιελ, Ντέμο, Πάρις, Κωνσταντίνος, Ευθύμης, Μιχάλης (Τζιανκάρλο, Στρατής, Κώστας, Γιώργος, Ξένοφών, Ξάβιε)



       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου