ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 23-24/11/2013 : ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΔΑΦΝΗ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ: * * * ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΑΥΡΟΥ-ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ: 0-1 * * * ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 1-2 * * * ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ: 1-1 * * * Α.Ο.Ν.Α.-ΑΡΣΕΝΑΛ ΒΑΡΗΣ:

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ !!!

     Το Σαββατοκύριακο του Αγίου Πνεύματος, σ΄ ένα τουρνουά τεσσάρων ομάδων που διεξήχθει στο γήπεδο της "ΒΟΥΛΑΣ", η ομάδα των JUNIOR του "ΦΟΙΒΟΥ ΒΑΡΗΣ" ανακηρύχθηκε νικήτρια, επικρατώντας την Κυριακή στον τελικό του τουρνουά επί του γηπεδούχου "ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ" με 0-2, ενώ στο μικρό τελικό ο "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΑΡΗΣ" επικράτησε του "Γ.Σ. ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ" με 4-1.  
    

  Το Σάββατο στους ημιτελικούς ο "ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ" νίκησε τον "Γ.Σ. ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ"με 5-3 και ο "ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ" τον "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΑΡΗΣ" με 3-1.

   Ο "ΦΟΙΒΟΣ" χωρίς να είναι πλήρης ξεκίνησε το τουρνουά με τον "Γ.Σ. ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ" κάνοντας ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο με τον Ντέμο στο 1ο λεπτό να ανοίγει το σκορ με κεφαλιά από κόρνερ του Μιχάλη.
    Στο 12ο λεπτό ο Ευθύμης έκανε ένα μπάσιμο από τ΄αριστερά έδωσε στον Πάρι που του ξαναγύρισε και με πλασέ έκανε το 2-0.
  Ένα λεπτό πριν το τέλος του ημιχρόνου με ένα σουτ απόκρουση η "ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ" μείωσε το σκορ σε 2-1.
    Στο δεύτερο ημίχρονο στο 5΄ο Ευθύμης με κεφαλιά από κόρνερ του Μιχάλη έκανε το 3-1, στο 7΄μετά από σουτ σε χέρι αντιπάλου ο Μιχάλης κέρδισε και εκτέλεσε πέναλτι κάνοντας το 4-1 και στο 8΄ο Ευθύμης μέσα από την περιοχή σούταρε και έκανε το 5-1.
   Μετά το 5-1 η ομάδα χαλάρωσε με αποτέλεσμα ο "Γ.Σ.Α." να σκοράρει δύο φορές στο 15΄και το 22΄ διαμορφώνοντας το τελικό 5-3.
    Την Κυριακή στον τελικό με τον "ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ" το πρώτο ημίχρονο ήταν αμφίρροπο, με τον "ΑΡΗ" να συνεχίζει το παιχνίδι του Σαββάτου με την συμπαγή άμυνα και τις γρήγορες αντεπιθέσεις, ενώ ο "ΦΟΙΒΟΣ" να προσπαθεί χωρίς όμως να μπορεί να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα.
    Στο δεύτερο ημίχρονο στο 5ο λεπτό ο Ευθύμης μ΄ένα παλικαρίσιο μπάσιμο από τ΄αριστερά χώθηκε στην αντίπαλη άμυνα και με αριστερό διαγώνιο πλασέ άνοιξε το δρόμο για την νίκη.
    Την σφραγίδα της νίκης και το 2-0 για τον "ΦΟΙΒΟ" έβαλε ο Κωνσταντίνος στο 20΄που γεμίζοντας από την σέντρα στην περιοχή του "ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ" έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα και τους συμπαίκτες του σε ένα τρελό πανηγύρι. 

Οι παίκτες που είχε αυτό το Σαββατοκύριακο ο κόουτς Ποπιέλα στην διάθεση του ήταν:
   Nίκος Κ, Βασίλης, Ντάνιελ, Ντέμο, Πάρις, Ευθύμης, Στρατής, Τζιανκάρλο, Μιχάλης, Κωνσταντίνος, Ξενοφών, Κώστας, Ξάβιερ.

Το όμορφο τουρνουά τελείωσε με την απονομή κυπέλλων σε όλες την ομάδες και τους πανηγυρισμούς από τους παίκτες του "ΦΟΙΒΟΥ ΒΑΡΗΣ" νικητές του τουρνουά.



    
  

2 σχόλια:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ. ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΧΑΝ ΤΡΟΜΕΡΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ. Η ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΗΚΑΝ ΔΕΟΝΤΩΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ. ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ. ΣΥΧΓΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΔΥΝΟΝΤΑΣ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΡΗΣΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΜΕ ΚΕΦΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ SITE ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή