ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 23-24/11/2013 : ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΔΑΦΝΗ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ: * * * ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΑΥΡΟΥ-ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ: 0-1 * * * ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 1-2 * * * ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ: 1-1 * * * Α.Ο.Ν.Α.-ΑΡΣΕΝΑΛ ΒΑΡΗΣ:

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ... ΤΥΧΗ !!!

    Ήττα για τους ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ του "ΦΟΙΒΟΥ ΒΑΡΗΣ" στον εκτός έδρας αγώνα το Σάββατο, από τα "ΣΟΥΡΜΕΝΑ" με 1-0.    
  

    Με τον κόουτς να προσπαθεί να κατασταλάξει στο στήσιμο της ομάδας σε όλες τις γραμμές και ειδικότερα στην αμυντική, η ομάδα προσπάθησε και στάθηκε πολύ καλά απέναντι στην πρωτοπόρο του ομίλου.   



    Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να πάρουν το κέντρο δημιουργώντας κάποιες λίγες ευκαιρίες, δείχνοντας ότι όποιος πετύχει το γκολ θα έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη.
    Πράγμα που έγινε στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου, όταν ο μόνιμος σκόρερ των γηπεδούχων Βρούτσης, στην μοναδική φορά που κατάφερε να ξεφύγει από το μαρκάρισμα των κεντρικών αμυντικών του "ΦΟΙΒΟΥ" σούταρε στην γωνία και έκανε το τελικό σκορ "ΣΟΥΡΜΕΝΑ - ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ  1-0".

    M.V.P. του αγώνα ο Γκέρσι.

    Ο κόουτς Γιάννης Κρασώνης κατέβασε την ομάδα ως εξής:
Νίκος Καψάλης (C)Φίλιππος Μποντ, Στρατής Δερεδίνης, Ντάνιελ Ντάιτσι, Ντέμο Ιορδανίδης, Νίκος Τσίμος,  Αγαπητός Κράτσης, Γκέρσι Μπάρδι, Ευθύμης Μπαμπούνης, Νικολά Φουάτ, Παύλος Πολίτης ( Σότας Αρντίτ, Τζιανκάρλο Αγγελόπουλος )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου