ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 23-24/11/2013 : ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΔΑΦΝΗ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ: * * * ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΑΥΡΟΥ-ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ: 0-1 * * * ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 1-2 * * * ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ: 1-1 * * * Α.Ο.Ν.Α.-ΑΡΣΕΝΑΛ ΒΑΡΗΣ:

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

"ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ"

    Σάββατο πρωί. Οι JUNIOR του "ΦΟΙΒΟΥ" νίκησαν σε φιλικό τον "ΠΑΝΙΩΝΙΟ" με 5-1.                                          
    Μετά την απόσυρση της ομάδας "ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ" από τη συνέχεια του τουρνουά, σύμφωνα με τον κανονισμό ο αγώνας καταχωρήθηκε υπέρ της ομάδας μας με σκορ 0-3.

    Έτσι δόθηκε η ευκαιρία για ένα φιλικό με μια ομάδα γεννηθέντων το 2001, που έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα μας - για πρώτη φορά φέτος - να κοντράρει τις δυνάμεις της απέναντι σε συνομήλικους αθλητές.
    Στο 1ο ημίχρονο ο Κωνσταντίνος με σουτ άνοιξε το σκορ, ο Ντέμο με προβολή έκανε το 2-0 καθώς και το 3-0 με μια από τις άπιαστες κεφαλιές του και το ημίχρονο έκλεισε με 4-0 με ένα σουτ του Μιχάλη Σ..
    Στο 2ο ημίχρονο ο κόουτς Μπόμπαν δεν ασχολήθηκε με το σκορ αλλά με την προσπάθεια να δώσει σε όλα τα παιδιά την δυνατότητα να πάρουν χρόνο σε ένα αγώνα που (για πρώτη φορά φέτος) η ομάδα μας είχε τον κυρίαρχο ρόλο.
    Το 5-0 έγινε με ένα σουτ του Μιχάλη Κ. και το τελικό 5-1 διαμορφώθηκε από ένα σουτ αθλητή του "ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ" στα τελευταία λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου