ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 23-24/11/2013 : ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΔΑΦΝΗ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ: * * * ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΑΥΡΟΥ-ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ: 0-1 * * * ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 1-2 * * * ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ: 1-1 * * * Α.Ο.Ν.Α.-ΑΡΣΕΝΑΛ ΒΑΡΗΣ:

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

"ΓΙΓΑΝΤΕΣ"

    Με μια ηρωική εμφάνιση, Σάββατο 9:15 το πρωί η ομάδα μας με μόλις δέκα παιδάκια έχασε 0-5 από τον πρώτο του ομίλου "ΦΟΙΒΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ".
    Ο κόουτς Μπόμπαν επικοινωνώντας από Σερβία με τον κόουτς Βασίλη (που τον αντικαθιστούσε) πριν τον αγώνα προσπάθησαν να στήσουν την ομάδα απέναντι στο φοβερό και τρομερό "ΦΟΙΒΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ".  Οι ιώσεις το κρύο και η απαράδεκτα πρωινή ώρα (09:00 ζέσταμα με 3 βαθμούς Κελσίου) έφεραν τον κόουτς Βασίλη να βρεθεί με μόλις δέκα παιδάκια (τα λιγότερα μέχρι σήμερα ήταν δεκατέσσερα) με τους μισούς "βασικούς" να απουσιάζουν.
   Όλοι περίμεναν ένα υπερβολικό αριθμό τερμάτων, αλλά οι μικροί "ΓΙΓΑΝΤΕΣ" - όπως τους φώναζε ο κόουτς Βασίλης - άντεξαν ένα ολόκληρο ημίχρονο δεχόμενοι μόνο ένα γκολ από λάθος της άμυνας και στο δεύτερο προσπάθησαν (με μια μόνο αλλαγή) να αντέξουν στην προσπάθεια της εξαιρετικής ομάδας της "ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ" να διευρύνει το σκορ. 
    Οι δέκα "ΓΙΓΑΝΤΕΣ" απέδειξαν ότι η δουλειά που γίνεται, αρχίζει να αποδίδει και στην καινούρια χρονιά οι 5-6 "βασικοί" θα έχουν πολύ περισσότερη βοήθεια από τον πάγκο της ομάδας.
    Για τον "ΦΟΙΒΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ" έχουμε ξαναπεί ... "RESPECT". 
    
Οι δέκα που κατέβασε ο κόουτς Βασίλης ήταν:
Νίκος Κ., Βασίλης, Μιχάλης Σ., Γιώργος Κ. ( Νίκος ), Τζιανκάρλο, Πάρις, Ντέμο, Γιώργος Α., Νίκος Τ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου