ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 23-24/11/2013 : ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΔΑΦΝΗ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ: * * * ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΑΥΡΟΥ-ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ: 0-1 * * * ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 1-2 * * * ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ: 1-1 * * * Α.Ο.Ν.Α.-ΑΡΣΕΝΑΛ ΒΑΡΗΣ:

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ... ΓΗΠΕΔΟ.

    Σάββατο πρωί - σε ένα γήπεδο που χρειάζεται επειγόντως ανακατασκευή - οι JUNIORS 2001 του "ΦΟΙΒΟΥ" κέρδισαν σε φιλικό αγώνα με 0-1, την γηπεδούχο "ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ" . 
    Η ομάδα μας σκόραρε πολύ νωρίς με ατομική προσπάθεια του Αλέξανδρου και συνέχισε να έχει το πάνω χέρι σ' όλη την διάρκεια του αγώνα, χωρίς όμως να καταφέρει ένα δεύτερο τέρμα.

    Παρά τον επικίνδυνο αγωνιστικό χώρο και τον καυτό ήλιο - που έκαναν τον αγώνα ιδιαίτερα κουραστικό - η ομάδα μας δείχνει να συνεχίζει να προσπαθεί να "πασάρει" και να βελτιώσει την ανάπτυξη του παιχνιδιού της.

    Ο κόουτς ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΖΗΜΑΣ (που το βράδυ της ίδιας μέρας  με τους "ΕΦΗΒΟΥΣ του ΦΟΙΒΟΥ" κέρδισε στον τελικό τον "ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΑΘΗΝΩΝ" με 2-1 και πήρε το πρωτάθλημα του "ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟΥ") είχε στην διάθεση του για το φιλικό του Σαββάτου τους εξής:

Νίκος Κ., Βασίλης, Ντάνιελ, Ντέμο, Τζιανκάρλο, Πάρις, Γιώργος Δ., Μιχάλης, Αλέξανδρος ( Γιώργος Κ., Παναγιώτης, Γιώργος )
    

1 σχόλιο:

  1. ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΥΤΕΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΥΠΟ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΞΕΡΟ ΤΟ ΧΩΜΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΝΑΚΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΕΙΣΟΥΜΕ.ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΣΑΝΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΒΛΑΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή