ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 23-24/11/2013 : ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΔΑΦΝΗ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ: * * * ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΑΥΡΟΥ-ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ: 0-1 * * * ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 1-2 * * * ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ: 1-1 * * * Α.Ο.Ν.Α.-ΑΡΣΕΝΑΛ ΒΑΡΗΣ:

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

ΚΑΘΕ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ...

    ΔΥΣΚΟΛΗ η πρεμιέρα για τους "JUNIOR" του ΦΟΙΒΟΥ που το πρωί της Κυριακής ξεκίνησαν το πρωτάθλημα με ήττα 0-2 μέσα στο γήπεδο τους από τον "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΑΡΗΣ".  


      
    Με γκολ από τα αποδυτήρια (20ο δευτερόλεπτο) άρχισε το πρωτάθλημα για τους "JUNIOR" που αιφνιδιάστηκαν από την ασφυκτική πίεση των παιδιών του "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ", που τελείωσαν τον αγώνα με ένα δεύτερο γκολ στο 19ο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου με καταπληκτικό γυριστό βολέ.
    Το 0-2 παρέμεινε και στο δεύτερο ημίχρονο, που κύλησε στον ίδιο ρυθμό με το πρώτο και την ομάδα μας εγκλωβισμένη από την πίεση των αντιπάλων να μην μπορεί να κάνει παρά μόνο ένα δύο οργανωμένες προσπάθειες.
  
    Ο κόουτς Γιάννης Τζήμας κατέβασε την ομάδα με την εξής σύνθεση :
Νίκος Κ., Ντάνιελ, Πάρις, Ντέμο (C), Μιχάλης, Κωνσταντίνος, Ευθύμης, Νίκος Τ., Γιώργος Δ. ( Αγαπητός, Τζιανκάρλο, Γιώργος Κ., Κώστας )


1 σχόλιο:

  1. ΤΟ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΠΟΘΗΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΜΩΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΟΡΤΟ.Ο ΟΜΙΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή