ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 23-24/11/2013 : ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΔΑΦΝΗ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ: * * * ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΑΥΡΟΥ-ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ: 0-1 * * * ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 1-2 * * * ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ: 1-1 * * * Α.Ο.Ν.Α.-ΑΡΣΕΝΑΛ ΒΑΡΗΣ:

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΤΙ ... ΠΑΡΑΠΑΝΩ !

    Την μπουκιά από το στόμα ... πήρε η "Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ" από τους "JUNIOR" του "ΦΟΙΒΟΥ ΒΑΡΗΣ" αφού μετά από τρεις φορές που ο "ΦΟΙΒΟΣ" πήρε κεφάλι στο σκορ, στο τέλος η "ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ" κέρδισε με 5-3 !  

    Με τρεις αμυντικούς κατέβασε αυτή την φορά την ομάδα του ο κόουτς Τζήμας και με ένα σχήμα με ενισχυμένο κέντρο με τους Κωνσταντίνο, Μιχάλη, Αγαπητό και τον Νίκο Τ. να γίνετε κρυφός κυνηγός πίσω από τον μοναδικό καθαρό επιθετικό Ευθύμη.
    Η ομάδα ξεκίνησε δυνατά και άνοιξε το σκορ με μια μακρινή λόμπα του Νίκου Τ. στο 3ο λεπτό.  Η "ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ" πίεσε και στο 9΄ ισοφάρισε σε 1-1.
    Στο 15ο λεπτό μετά από ωραίο άνοιγμα του Νίκου ο Αγαπητός με ένα δυνατό βολέ από αριστερά έδωσε και πάλι προβάδισμα στον "ΦΟΙΒΟ", που στάθηκε άτυχος αφού η "ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ" κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 ακριβώς στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου.
    Με ένα πολύ μακρινό φάουλ του Κωνσταντίνου στο 7ο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου ο "ΦΟΙΒΟΣ" πήρε για τρίτη φορά κεφάλι στο σκορ.
    Από εκεί και πέρα η "ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ" εκμεταλλευόμενη την καλή επιθετική της γραμμή και κάποια αμυντικά λάθη της ομάδας μας κατάφερε μέσα στα τελευταία  εννέα λεπτά, όχι μόνο να ισοφαρίσει αλλά και να σκοράρει άλλες δύο φορές και να κλείσει τον αγώνα με 5-3.

    Ο κόουτς Γιάννης Τζήμας κατέβασε την ομάδα ως εξής:
Νίκος Κ., Πάρις, Κώστας, Ντέμο, Κωνσταντίνος, Μιχάλης, Αγαπητός, Νίκος Τ., Ευθύμης ( Τζιανκάρλο, Ξενοφών, Αλέξανδρος ) 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου