ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 23-24/11/2013 : ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΔΑΦΝΗ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ: * * * ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΑΥΡΟΥ-ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ: 0-1 * * * ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 1-2 * * * ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ: 1-1 * * * Α.Ο.Ν.Α.-ΑΡΣΕΝΑΛ ΒΑΡΗΣ:

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ...

    Ένα σκληρό ντέρμπι έγινε την Κυριακή το πρωί στην Βάρη μεταξύ των δύο "ΦΟΙΒΩΝ", που βρήκε τον "ΦΟΙΒΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ" αιφνιδιάζοντας στο ξεκίνημα των δύο ημιχρόνων να παίρνει τελικά το διπλό με 0-2.   
     

    Η ομάδα του "ΦΟΙΒΟΥ ΒΑΡΗΣ" ξεκίνησε τον αγώνα με συναισθηματική φόρτιση εξαιτίας της ανακοίνωσης του κόουτς ΓΙΑΝΝΗ ΤΖΗΜΑ (ότι για προσωπικούς λόγους θα βρισκόταν για τελευταία φορά στον πάγκο της ομάδας) με τα παιδιά να είναι αποφασισμένα να τα δώσουν όλα αποχαιρετώντας τον κόουτς.

    Η τύχη όμως γύρισε την πλάτη στην ομάδα μας όταν ένα μακρινό βολέ στο 2ο λεπτό κατέληξε στα δίχτυα και έφερε την ομάδα του "ΦΟΙΒΟΥ ΒΑΡΗΣ" να κυνηγά το σκορ.
    Στην συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου έγινε ένα πραγματικό ντέρμπι με την ομάδα του "ΦΟΙΒΟΥ ΒΑΡΗΣ" να κάνει ένα από τα καλύτερα ημίχρονα της δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες, χωρίς όμως να καταφέρει να ισοφαρίσει.
    Η τύχη όμως συνέχιζε να απουσιάζει και στο 2ο ημίχρονο, έτσι στην πρώτη επίθεση και μετά από φάση διαρκείας που η άμυνα του "ΦΟΙΒΟΥ ΒΑΡΗΣ" δεν κατάφερε να διώξει την μπάλα (η οποία μετά από δυνατή απόκρουση του Ντέμο βρήκε τον διαιτητή και γύρισε σε αντίπαλο) έγινε το 0-2, κόβοντας κάθε ελπίδα της ομάδας για ανατροπή.
    Στην συνέχεια και οι δύο ομάδες προσπάθησαν χωρίς όμως να αλλάξει το σκορ.   


    Ο κόουτς Γιάννης Τζήμας κατέβασε την ομάδα ως εξής:
Νίκος Κ., Βασίλης, Κώστας, Ντάνιελ, Ντέμο, Κωνσταντίνος, Αγαπητός, Ευθύμης, Μιχάλης ( Νίκος Τ., Τζιανκάρλο, Ξενοφών, Γιώργος Κ.)


    


    

1 σχόλιο:

  1. ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΗΤΑΝ ΣΥΓΛΟΝΙΣΤΙΚΗ Η ΜΑΧΗΤΗΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ Η ΘΕΛΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΜΠΑΛΑ ΑΛΛΑ Η ΤΥΧΗ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΕ ΤΗ ΠΛΑΤΗ.ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ.Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΥΓΚΗΝΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑΝ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή